Városi Donát (2000) a legfiatalabb bicskei a Wizz Air Budapest Félmaraton (21 km) teljesítői között. 

akosdonat.jpg

Donát immár sporttársa egykori testnevelés tanárának, aki szintén ott volt a mezőnyben: Agyagási Ákos (1982) a bicskei rajtolók legjobbját hozta. A Nagyatádról Extrememan címet hazahozó triatlonista tanerő Budapest előtt egy héttel - szülőföldjén edzett  az Ózdi Triatlon Verseny pályáin startolva. A budapesti versenyen egymás mellett álltak rajthoz Tolnai Éva testnevelés tanárral, akinek ez a tizenharmadik (!) félmaratonja. 

Kardos Henriett, Németh Csaba és Kocsi Gábor alkotta trió az Újrakezdők közül ért célba. Henriett és Csaba bicskeiek.    

henicsaba.jpg

Pintér Zsolt (1971) hosszútávfutó remek teljesítményével képviselte Bicskét.

A bicskei Földes Gábor (1973),  aki a labdarúgó Nemzeti Bajnokság I. osztályában mintegy 250 mérkőzésen lépett pályára - szintén célba ért. 

fg.jpg

A Futanet versenyeredményeinek keresés funkcióját ajánljuk nagyérdemű olvasóink figyelmébe. A Verseny / Race legfelső választásnál az Összes verseny menüt használjuk, a városnévnél pedig szűkítsünk és írjuk be: Bicske. (Földes Gábor , Németh Csaba, Kardos Henriett így nem található meg, őket nevükre keresve találjuk, Csaba és Henriett nem is egyéniben indultak..)

 

ia

          

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása