A Bicskei Szó értesülése szerint megkezdődött az M1 autópályával párhuzamos, az alagútépítés idején alapvetően rossz állapotában rendkívül igénybe vett utacska felújítása.  

Mai kerékpáros körünk (Bicske-Csabdi-Nagyegyháza-Óbarok-Bicske) során erről meggyőződhettünk. Kerékpárút tábla mutat utat a Hegyikastély felé a bicskei eperföld szomszédságában található kereszteződésnél, az alagút után.     

Mint olvasóink előtt ismeretes, ezt a problémát Olvasónk levele és fotói is felvetették. Ezelőtt semmiféle nyilvánossá tett szándék nem jelent meg sehol a szervizút állapotának javításának tervéről. Lapunk az olvasói levél megjelenése után nem sokkal később biztos forrásból származó értesülését is közzétette: el fog készülni ez az útszakasz is. 

De ma már nemcsak hiszük, hanem látjuk is. 

Immáron egészen biztos. Ezt az utat sok Babos-hegyen, Bicske, Előhegyen élő és/vagy gazdálkodó polgár közelíti meg - sok esetben kerékpárral. Ezen az úton tankcsapdaszerű kátyúk sorakoztak, ami egyértelműen baleset-veszélyesek voltak. Ez a minőség sehogy sem fért volna össze az ezt a szakaszt keresztező kerékpárút minőségével vagyis megjavítása presztízskérdés lett. 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása