luca3.jpg

Tegnap a budai Francia Intézetben Divatbemutatót rendeztek. Kifutón az Óbudai Egyetem RKK Ipari termék- és formatervező mérnöki szakos hallgatóinak munkáit láthatta a közönség. A bicskei kötődésű, családjával Óbarok községben élő Akli Lucától  a fekete-fehér dualista ruhát kérték. A backstage-ből Luca saját kezűleg fotózta a bemutatót.

luca.jpg

 

Az első alkalommal 2004-ben megrendezett Design Hét Budapest rendezvénysorozatot a Magyar Formatervezési Tanács azzal a szándékkal hívta életre, hogy a gazdasági döntéshozók és a hazai vállalkozások figyelmét a designban rejlő lehetőségekre irányítsa. Design olyan új minőséget és többletértéket teremt, amely a versenyképességet növeli, és lépéselőnyt biztosít a többi piaci szereplővel szemben hazai és nemzetközi viszonylatban is. 2017-ben a Design Hét Budapest egy több, mint százhúsz eseményt magában foglaló eseménysorozat, mely a társadalmi hasznosságon túl a design gazdasági jelentőségére is kiemelt hangsúlyt helyez. A szervezés során a Design Hét Budapest munkatársai a műfaji változatosságra is törekednek, így a rendezvénysorozatban a design legkülönfélébb megvalósulási formái is megtalálhatóak, a formatervezéstől a divatig, a belsőépítészettől a tervezőgrafikáig, a service designtól az UX/UI designig. A Design Hét Budapest keretében, az Óbudai Egyetemmel együtt működésben a Francia Intézetben kiállítás látható az Óbudai Egyetem RKK Ipari termék- és formatervező mérnöki szakos hallgatóinak projekt- és vizsgamunkáiból: bútorok, dísztárgyak, textilek, megközelítések és megoldások. 2017. október 6. 9:00 - 2017. október 14. 19:00 

luca2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása