Nincs vége

Címkék: irodalom esterházy

2017.10.17. 22:32

ep.jpg

                                                                                                                  Fotó: Gál Csaba/PIM 

"Nincs vége. Ez a befejezés."  

Ahogyan a program hírében láthattuk, a konferencián bicskei tudós is dolgozik, mégpedig Bónus Tibor irodalomtörténész személyében.  

A Petőfi Irodalmi Múzeum az ELTE Irodalom- és Kultúratudományi Intézetével együttműködésben 2017. október 26-27-én konferenciát rendez Esterházy Péter emlékére.

A előadások Esterházy Péter életművének belső tagolódását, magyar és nemzetközi kontextusát, irodalomtörténeti összefüggéseit vizsgálják, valamint olyan témákat állítanak középpontjukba, mint a történelmi múlt irodalmi feldolgozása és a testtapasztalat önreflexív megnyilatkozásai.

Résztvevők: Bartal Mária, Bazsányi Sándor, Bengi László, Bónus Tibor, Dobos István, Faragó Kornélia, Fodor Péter, Görözdi Judit, Lengyel Zsolt, Reichert Gábor, Tátrai Szilárd, Tolcsvay Nagy Gábor, Kovács Natália, Kulcsár Szabó Ernő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása