"Intézményünk, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vajda János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája egy 2017-ben érettségizett tanulónk testvérének, a súlyos beteg Janikának szeretne segítséget adni, ezzel támogatva a vasztélyi családot is, könnyítve némiképp a rájuk nehezedő terheken."

janika.jpg

Az emberségből több összefogásában is csillagos ötöst kiérdemlő bicskei  középiskola közössége egy idén elballagott tanítvány beteg kis-öccse érdekében hirdet összefogást. Fájdalmas. Szép. Emberséges.     

(Megtisztelő számomra, hogy részese lehetek 1989-ben (Janika bátyja e körül született) elvégzett iskolám mai, közösségi munkájának - már csak azzal is, hogy az oldalukon a Bicskei Szó közlését, az édesanya már széles körben ismert szomorú levelét tűzik ki zászlóul - a szerk.)  

ia  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása