Azt vallom, hogy aki kritikát fogalmaz meg, annak kötelessége dicsérni is, ha az jogos. Nos, itt a dicséret ideje. Hála Önnek, nem merült feledésbe a Katolikus temetőben nyugvó I. világháborúban elesett katonák sírjának rendbetétele. Köszönet érte Önnek és azoknak, akik ezt cselekedték. Remélem a jövőben is folyamatosan karbantartják és ápolják majd ezeket a nyughelyeket. Bízom abban is, hogy a főbb utakat is rendbe fogják hozni, elegyengetik a kátyúkat és legalább zúzott kővel beterítik a ravatalozótól jobbra és hátrafelé.
Üdvözlettel: név és cím a szerkesztőségben
Tisztelt Asszonyom!
Köszönöm a képeket. Magam is be akartam térni, mert figyelmembe ajánlották mások is: nézzek be mindkét temetőbe a hadisírokhoz. Azt gondolom, hogy a szerepem kisebb volt ebben, mert minden bizonnyal már dolgoztak rajta a HM hadisír gondozói, amikor például az Ön véleményét is közreadtam. De hogy jól nyomatékosította a mielőbbi megoldás szükségességét a helyi nyilvánosság ereje, ebben is biztosak lehetünk.  
Köszönettel, A szerkesztő 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása