A Bicske Szíve Park kormányzati átcsoportosításból gazdagodik. Kültéri sportpark-építési program indult be tavaly, az ingyen használható szabadtéri létesítményekben elsősorban a felnőtt sportolni vágyók tölthetik el aktívan szabadidejüket, a futókörrel is bővíthető sportparkok építésére tavaly augusztus közepéig nyújthattak be kérelmet a települési önkormányzatok a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz.  

Bicskei családok összefogásából létesült az elhanyagolt önkormányzati területből a Bicske Szíve Park rengeteg civil önkéntes munkájával valamint a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. támogatásával, amihez később a város is csatlakozott. 

Szintén egy bicskei lakos kezdeményezésére - bicskei civilek szülői fóruma lépett fel a meglévő bicskei játszóterek elhanyagolt állapotán elkeseredve  és javaslatukban az is szerepelt, hogy a Bicske Szíve Parkban épüljön játszótér valamint felnőtteknek, fiatal felnőtteknek megfelelő erősítésre használható rész is.

 

 

kp6.jpg

 

kp5.jpg

 

kp4.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása