Kedves Szerkesztő Úr! Csak arra lennék kíváncsi, hogy a új Polgármesteri hivatal kinek , és mennyivel fontosabb, mint a kettes iskola, ami beázik, és Isten őrizzen, hogy összedőljön.....áldatlan állapotok vannak, ha esik az eső....biztosan nem használ a falaknak sem az örökös beázás....
2017. OKTÓBER 8. 18:15

Bicskei Szó
Kedves ...! Teljesen igaza van a Kormányhivatallal kapcsolatban. Úgy tudom,már bejelentették az iskolafelújítást is.Utána fogok járni. Üdvözlettel, Izing Antal

2017. OKTÓBER 9. 6:06

Kedves ...!
Köszönöm türelmét.
A Szent István úti iskolaépület acélváza néhány éve még stabil volt és nem dől könnyen össze. A szerkezetét jónak mondják hozzáértők.
A tető sem ázik be, sokkal inkább a vízlevezetők korrodálódtak és lyukasodtak, ennek cseréjét tudtommal tervezik. Reméljük, mielőbb elkezdik és befejezik az iskola népének érdekében. A KLIK a közelmúltban az I-es iskola fűtés és belső felújítását jelentette be.
A karbantartásokat a KLIK végzi, a felújításokat külön-külön, vagy a tulajdonossal közösen is végezhetik. Ez így nem maradhat, az biztos. Valóban szomorú, hogy ennyit kell várni a megoldásra, de maradjunk abban, hogy Ön levele is azt szolgálja, hogy mielőbb rendezze a fenntartó ezt a régi adósságát.  
Üdvözlettel, Izing Antal
2017. NOVEMBER 2. 19:10

(Mindezt  0 Ft + ÁFA/hó szaktanácsként ajánljuk nagy-nagy és nagyon önzetlen lobbistáink szíves figyelmébe).  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása