Dancsi Gyula emlékére

Címkék: gyász

2017.11.06. 14:03

Családjának fájdalmában osztozva, mély megrendüléssel írjuk: Dancsi Gyula életének 61. évében elhunyt.

gerzson.JPG

Dancsi Gyula a Bicskéért Emlékérem kitüntetés tulajdonosa volt 2006. augusztus 20. óta.
Ilyen elismerést kaphat, aki több éven keresztül az egészségügy, a szociálpolitika, a sport, az ifjúság, a kultúra, a művészet, a művelődés, az oktatás, a város fejlesztése, a műemlékvédelem, a közigazgatás és egyéb területeken értékmegőrző, eredménygazdagító tevékenységével szolgálta, szolgálja a közösséget. A város fejlesztésében, a társadalmi, gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végzett, mellyel a város értékeit növelő, kimagasló érdemeket, eredményeket ért el, maradandót alkotott 

Dancsi Gyula, a Vöröskereszt helyi titkáraként, önzetlen, segítőkész és színvonalas feladatellátása, a BKTV szerkesztő riportereként a helyi televízióban a bicskei lakosság tájékoztatását szolgáló önzetlen, kitartó, lelkiismeretes társadalmi tevékenysége elismeréséül kapta ezt. 

Éveken keresztül szervezte a városban az Egészség Heteket is többek között - a véradások mellett. 

Búcsúztatójának időpontját is közölni fogjuk. 

Emlékéked megőrizzük, Isten nyugosztaljon. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása