Jó estét!
Az ügyben írok, mert megszeretnélek kérni, hogy írj egy cikket a Bicske info oldalára. Az új telepről már 2 hónapja nem vitték el a zöld-hulladékot. Ez botrány, hogy mindenkinek kint áll a háza előtt és egyre csak gyűlnek a zsákok
Holnap küldenék fotókat is róla
Persze csak ha nem nagy kérés. �
sőt, nagyon köszönöm.
------------
szia jó estét neked is. nekem is feltűnt, engem is foglalkoztat, mert más is szólt már miatta. és most keresek egy linket ide, pillanat:
mert itt volt valami magyarázkodásszerű, hogy leterheltek és lehetnek fennakadások. 
------------
Szuper. Akkor holnap küldöm is a képeket délelőtt. Mert nagyon bosszantó
Nálam se elérhető ez az oldal. Ma kellett volna vinniük
 De ma újra nem vitték el.
-------------
igen, én is kitettem két zsákkal. és innen azt hiszem mindent a megjelölt időben elvittek, kivéve azt az évet, amikor a veszélyes hulladék elszállítás kimaradt. tényleg a múlthavi is ott van még a telepen?
mert az Aradiban és a Táncsicsban nem láttam régen kinn lévőt, de a mai kipakolást például igen, még örültem is neki, hogy ezt sem kell Bicskének letüdőznie füst formájában. Főleg erre járok, ha a telepen járok, itthonról megyek haza.
------------ 
Igen itt van a múlt havi is. Már 2 hónapja áll a ház előtt. Nem azért dolgoztam vele, hogy kinn legyen dísznek. Nem tüzeljük el, mert így is minden nap fullasztó füst van és nem ezért fizetem az adókat. Mert ez minden csak nem ZÖLD BICSKE. Ezt a mondatod bele is írhatod. 
Legszívesebben összegyűjteném az összes zsákot és elvinném a Rákóczi utcába a polgármester háza elé.
--------------
--------------
Sok az elszállítatlan hulladék a városban. Kifejezetten a zöld elszállításával kapcsolatosan jelentkező problémákra nincs nyilvános magyarázat. Mint levélírónknak is jeleztük, a Zöld Bicske 2017. 11.15-én 22 óra tájban éppen elérhetetlen honlapján türelmet kér - ezt korábban olvastam - és leterheltségével magyarázza a fennakadásokat. 
Érkezett már olyan megjegyzés is a bicskeiek blogjához, miszerint az idei évben gyakorlatilag folyamatosan van hulladék a közterületen. Egyik héten műanyag, másik héten papír, aztán pedig a zöld (http://bicske.hu/kiemelt-informaciok/hulladeknaptar). Ez mind hivatalosan. Ezt talán a városnak sem szabadott volna elfogadni, de az illetékes kontrollcsoport, a testület talán észre sem vette. Pedig látványos, főként annak tükrében, hogy a cég nem boldogul a szállítással, így napokig kint vannak a kupacok, zsákok. (a "mocskos multi", ahogyan a külföldi cégeket nevezik bizonyos körökben, egy hétre ütemezte az összes szelektívet és megoldotta az elszállítást).
A hulladékkal teli közterületek "jó képet" mutatnak, sőt, igénytelenebbé tehetik az embereket. Mégpedig úgy, hogy nem csak a szállítás reggelén teszik már ki tömegek a hulladékot (mint ahogyan kellene), hanem napokkal, hetekkel korábban, mindegy mikor teszem ki! felkiáltással, aminek az lehet eredménye, hogy a hulladéknaptár szerint havi egy héten is van hulladék az utcákon.
Senki nem kritizálta a szolgáltatót, amikor a közelmúltban a viharos szél gurigázott a műanyagos zsákokkal az utcákon, utakon, mert időben nem szállították el. Mi kaptunk róla jelzést több olvasótól.  Azért nem jelent itt meg erről semmi, mert a szélről nem tehetnek, a központi utasításokat pedig nem ők hozták.  

És ez a szolgáltató - mivel ez is be lett kötve vagyis be lett központosítva - közszolgáltató, vagyis feltehetőleg hatalmi utasításra sok-sok településen fog szolgáltatni feltehetőleg kérdés nélkül, feltehetőleg komoly veszteségeket termelve, komoly szolgáltatási fennakadásokat okozva. 
Az elszállításkor minden bizonnyal a forgalmasabb, szembetűnőbb területekkel kezdik. 
Ez a poszt olvasói levelünknek köszönhetően - jelzés a városvezetésnek egy létező problémáról. Amit a választottak vagy nem vettek észre vagy nem akarnak észrevenni. Mert arra gondolni sem merek, hogy észrevették és nem léptek. 
ia   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása