Olvasónk a BGSZ októberi beszámolóját tekintette át és írta meg róla véleményét. 

"Köztisztasági munkák 3. bekezdése szerint a város egész területén …….., de valamiért a részletezésben már csak néhány kivételezett utca, pl. Jókai-Vágóhíd utca szerepel a belvárosi utcák mellett. Felénk még sosem láttam takarítókat. 

A parkfenntartás során kistraktorral nyírják a Petőfi tér füvét. Vajon hol van ott akkor a zöldterület, ami kistraktoros nyírást kíván?
A Művelődési Ház előtti füves területet 5 fő kaszálta?
Mint ahogyan az EÜ Központ előtt is hasonló munka folyt, de hol van a zöld?
A katolikus temető előtt is jelentős mennyiségű zöldterület van, traktorral nyírják.
Közfoglalkoztatásban végzett munkák
Néhány jelentős utcában, pl, Jókai-Vágóhíd, már porszem sem lehetne ennyi takarítást követően, a szél pedig a város összes zöldhulladékát a katolikus temetőbe fújja, ha csak ott kell azt takarítani napi rendszerességgel.
A napi rendszerességtől eltérő munkák zömében napi rendszerességgel vannak elvégezve. 
Ha mégis valami mást munkát végeznek napi rendszerességtől eltérően, akkor a Bányász utcai árkot takarítják, ami nincsen, nem létezik, mert ott csatorna van és azt nem tisztították. Pedig van olyan víznyelő a településen, ahol már a bodza nő ki a víznyelőből.

Természetesen a T. Bizottság ezt is elfogadja."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása