Kérésre megadjuk Anna Fb-s elérhetőségét. Beszélgetésünk így zajlott.  

0d7aeeb4c94735546076901d4984b2c6.jpg

Szia! Láttam az interneten, hogy cipős doboz akció van az egész országban. Esetleg nem tudsz róla, hogy Bicskén is lenne e külön? Rengeteg cipős dobozom és ajándékom gyűlt össze, Nagyon szeretném, ha Bicskén és a környéken élő szegényebb gyerekeknek tudnám adni, akik tényleg rászorulnak. Üdv, Anna

Szia Anna. Nagyon köszönöm ezt az igazán jóleső levelet. Gondolkodom és jelentkezem. Van egy olyan ötletem, hogy adott egy egyházi szervezet bicskei csoportja, akik profik ebben, ismerik a szegényeket és el is jutna ajándékod oda, ahová címzed. Ehhez mit szólnál?

Nagyon örülök. Néhány ismerősömet is bevontam, ruhákat is adnánk az ajándékok mellé. Köszönöm a segítségedet!

Ez a csapat számos önkéntesből, főleg bicskei nagyszülőkből áll, nagyon lelkiismeretesek. Bicskei Katolikus Karitász a nevük. Összehozzalak a vezetőjükkel? És ha megengeded, megírnám majd ezt az egészet szépen, finom ecsetvonásokkal. A másik lehetőség a Kapcsolat Központ, mert ők aztán jól ismerik a terepet, a sajnos Bicskén is markánsan jelenlévő, gyerekeket is érintő szegénységet,  de szerintem a Kapcsolatnál elég a dolguk, minimum három intézmény egyben. De tudod, vannak a templomban mellékoltárok. Ez előtt gyűjtenek nagyobb ünnepek előtt élelmiszert, oda teheti a misére érkező a maga részét a szertartás előtt. Simán megtehetnénk azt, szerintem ez lenne a legjobb, ha a vasárnapi mise előtt félórával odaszállítanánk az adományokat, "autónk" beáll a bejárat elé. Nem vinnénk be balra az oltárhoz, csak behordanánk a templomba a barna üveges ajtó elé a Szent Antal perselyhez. Innen biztos, hogy a Karitász vinné tovább, mert különben nekik is van egy külön támaszpontjuk, de azt nem tudom, mikor van nyitva. De talán az lesz a legjobb, ha vezetőjüket megkérdezem, neki megadom neved. Kapunk egy időpontot, elvisszük egyenesen hozzájuk, ők pedig a megfelelő helyekre juttatják, a legszegényebbekhez, a valóban rászorulókhoz. Akik pedig jelentkeznek felhívásodra, megadjuk a Bicskei Katolikus Karitász elérhetőségét, hogy "Anna" feliratú cetlivel vigyék oda a dobozukat.  

Nagyon jó ötlet. Ha megírod, annyit kérek, hogy név nélkül menjen a dolog. Nekem az a fontos, hogy egy gyerek se maradjon ajándék nélkül Karácsonykor. Boldogan fogadnák  Ők is ezt a kis akciót. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy segítesz �

 Örömmel. Amit írok, látni fogod megjelenés előtt és bármit hozzátehetsz, elvehetsz. Itt vannak elérhetőségeim. Név, cím, telefonszám. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor mér kettő van. mégis egy. köszi. ezt a Bicskei Katolikus Karitász szívesen átveszi és osztja, ma felveszik a kapcsolatot Anna és a Karitász stb.
süti beállítások módosítása