835e4038993f95524d518b36aca38559.jpg
A december 02-03 között Törökbálinton megrendezett Európa Bajnokság már az új nemzetközi szervezet égisze alatt került lebonyolításra. A versenyen 12 nemzet 44 klubjának 620 versenyzője 2000 nevezéssel tette próbára saját és ellenfelei technikai felkészültségét, erőnlétét és kitartását. Az első nap a 16 éven aluliak, a második nap pedig a 16 éven felüliek versenyét jelentette.
A 12 különböző versenyszám közül minden érdeklődő ki tudta választani a számára érdekest, illetve amiben úgy gondolta, hogy labdába rúghat a komoly nemzetközi mezőnyben.
5 különböző technikai szám: Pusztakezes formagyakorlat Hard illetve Soft stílusban, Fegyveres Formagyakorlat Hard illetve Soft stílusban (Hard az okinawai jellegű kemény határozott mozgásokat tartalmazó, míg a Soft a kínai jellegű, lágyabb mozgásokat tartalmazó gyakorlat), Utcai Önvédelem.
7 különböző küzdelmi szám: Point Sparing (érintő jellegű küzdelem, érvényes találatonkénti megállítással); Rumble Sparing (folyamatos küzdelem, erősebb technikák használatával 14 év alatt testpajzs használatával); Gi Submission; No Gi Submission (állásból induló, de jellemzően földharc küzdelmek); „B” viadal; „A” viadal (teljes erejű küzdelmek 10 uniciás bokszkesztyűben); Kempo Knock Down Küzdelem (teljes erejű közdelem 4 unciás kesztyűben fejre ütés nélkül).

e655ecb63e04eeffd315e2e22c44b221.jpg
A Mad Max Kempo Dojo Sportegyesület 7 versenyzővel képviseltette magát ezen a rangos eseményen. Versenyzőink mind a technikai, mind a küzdelmi számokban remekül megállták helyüket a hazai és a külföldi versenyzőkkel szemben is. Jómagam a bírói csapatot erősítettem, így csapatunkat, mely a 44 csapat versenyzői által elért egyéni eredmények összesítését követően a 10. helyen végzett, hazai viszonylatban pedig 34 kluból az előkelő 7. legeredményesebb klub lett, ezen a versenyen a 16 éves Tóth Károly Imre Sempai vezette.
Összességében a 7 harcos 5 aranyérmet, 8 ezüstérmet, 6 bronzérmet, és 4 negyedik helyezést ért el, ezzel gazdagítva a korábbi Világbajnokságon, Világkupán, Európabajnokságokon, hazai versenyeken elért eredményeiket.
Tanítványaim egyéni eredményei a következőként alakultak:
I. USKF European Open and XXII. Hanshi Cup

mad_max.JPG



Csapatunk mindennapos éltéről, az edzésekről, szemináriumokról, edzőtáborokról és természetesen a verseny eredményekről klubunk honlapján a www.madmaxdojo.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. Akik pedig szeretnének ennek a sikeres kis csapatnak a tagjai lenni, azokat szeretettel várjuk edzéseinken szerdán és pénteken 17:00-19:00 között Csabdin.

Tóth Károly
Edző, az egyesület elnöke

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása