Ádám rajzolni szeret és a könyveket. Zsolt az autókat imádja. Minden építőjátékot szeret. 10 körüli bicskei gyerekek, akiket édesanyjuk egyedül nevel. Önhibáján kívül olyan helyzetbe került, hogy egy nagy áruházban kemény munkával megkeresett jövedelmének felét elviszi egy őt ért csalás. 

Kenyérgondjaik vannak, vagyis parizer és pékárú, amit a hónap közepéig szűken elegendő, maradék fizetéséből meg tud venni.  
Nekem egy kedves olvasónk beszélt róluk. Arra kért, hogy a sokak által kedvelt és rendszeresen olvasott Bicskei Szó hirdessen összefogást érdekükben. Minden apróság jól jöhet, és minden fillér. Már egyszer megírtunk egy összefogást, akkor emeletes ágyat és egyebeket szereztünk nekik Olvasóinknak köszönhetően.
Ezt követően korábban a Madarász Kati által vezetett Sütizzünk együtt! megajándékozottjai is ők lettek.

Nemrégiben hírt adtam arról, hogy egy fiatal bicskei hölgy, cipős dobozos gyűjtést indított. Szombaton fogjuk több fuvarban beszállítani a Bicskei Katolikus Karitászhoz az ajándékokat. Ságiné Babi karitászos vezető szíves figyelmébe fogom ajánlani a családot, de valószínű tud róluk, ahogyan a Családsegítők is biztosan ismerik őket...
Ma vettem kézhez a Fiatalok Bicskéért Egyesület szegénységben élők megsegítésére meghirdetett összefogását. Balázs Viktor elnököt is tájékoztatom.

Tartós élelmiszerek, gyerekörömöt kiváltó ez meg az, szaloncukor, de olyan "luxus-dolgok" is jól jöhetnek, amiket nem engedhetnek meg maguknak.   

Olvasónk bizalmát köszönöm. Ha bárki adakozni szeretne Ádámnak, Zsoltnak és a családnak, kérem írjon nekem: izingantal gmail.com vagy az Fb-n, aki ismer és el fogom küldeni a jó szolgálatot szervező kedves olvasónk nevét és telefonszámát.  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása