A Bicskei Rendőrkapitányság által rögzített tényeket is közölni fogjuk hivatalos az FM RFK hivatalos közleménye alapján.  Reméljük, sem súlyos sérültről, sem még rosszabbról nem kell hírt adnunk. Ebben a kereszteződésben ebben az évben találkoztunk már hasonlóan hátborzongató látvánnyal. És csak néhány nappal vagyunk túl a Kossuth utcai gyalogos balesetén, akinek állapota válságos. Imádkozunk érte.  Olvasónk a felvételeket 13 óra 02 perckor készítette.   

"Kérdésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a mai napon 12.50 órakor történt balesetben 3 gépkocsi volt érintett. Szemelyi sérülés nem történt. A jelenlegi információim alapján  a baleset oka az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása volt.
Tisztelettel:
Kiss Z. Edward r. őrgy. 
FM RFK Kommunikációs Szolgálat"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása