Egy 19 éves fiatalembert vert meg Bicskén egy másik fiatal. A rendőrök lezárták a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyben - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának jelentésében. 

Egy menetrend szerint közlekedő autóbuszjáraton történt verekedés 2017. október 20-án reggel. Az autóbusz Bicske, Kossuth téren állt meg és szálltak le az ottani iskolában tanuló gyerekek, amikor egy 19 éves fiatal minden szó nélkül egy másik tanulót ültében többször megütött. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói miután beazonosították a támadót, súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az elkövető tettét elismerte és egy régebbi nézeteltéréssel indokolta, ami közte és a sértett között volt.

A bicskei nyomozók az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása