Üdvözlöm. Sajnálatos dologgal kapcsolatban szeretném kérni a segítségét. A Petőfi u elején kezd kialakulásának egy illegális szemétlerakó. Plusz a vasútparton is a BTC felé, ahol mindenki átjár. Szeretném ha valamilyen módon fel lehetne hívni a lakók, a hatóságok és az önkormányzat figyelmét erre. Sok defektes autó, kerékpár lesz a sok kiszórt üveg miatt. Sajnos este észre sem lehet venni a közvilágítás hiánya miatt. Biztos vagyok benne, hogy a Bicskei Szón eljut azokhoz is akiket ez hatáskörükben érint. Köszönettel, Név és cím, telefonszám.  
Mit kíván a Magyar Nemzet? Olvasónkkal megegyeztünk: ha jövő héten hétfőn ez a mocsok továbbra is ott van a bicskei utcában, ismét jelez és megint kiadatik ez a hír. Kérjük továbbá az önkormányzattól a közvilágítás rendbetételét valamint a terület biztonsági, akár műszaki ellenőrzésének szorgalmazását, ezzel e szabálysértési felbátorodás lecsökkentését.  
Az utolsó képen egy nagy üvegkupac van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.