Vasárnap 10 órakor érkezett egy telefonhívás a férj számára privát számról. A hívó a hazai piacon legnagyobb  távközlési társaság munkatársának nevezte magát és különböző akciókra hivatkozva a férj jelszavát kérte. 

Gyanús volt az első perctől a bicskei családnak: távközlési társaság munkatársa? Jelszót kér? Privát számról hív? Vasárnap 10 órakor akciózik? A feleség vette a kezébe a telefont és elmondta, hogy ők majd minden ezzel kapcsolatos dolgot elintéznek a cég bicskei képviseleténél, viszont nem hallásra.     

A hölgy levelében javasolta, esetüket tanácsos közkinccsé tenni a megelőzés érdekében, mert a belépési kóddal akár azt is megteheti az illetéktelen, hogy saját névre-címre rendel valamilyen eszközt a gyanútlanok számlájára.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása