2015. nyár elején írtuk meg először, hogy a bicskei TESCO mellett autómosó épül.  

Tegnap a Kossuth tér felé tartva jött velem szemben egy anyuka kisgyermekével, aki azt mondta:

"Írni akartam neked, jó, hogy látlak. Megnyílt az autómosó a Tesco-nál. Érdekes lehet, mert volt olyan olvasó, aki reklamált az elmaradt nyitás miatt. Láttam, hogy megnyitottak".    

Önkiszolgáló autómosó épül a TESCO parkoló főbejáratától jobbra fekvő 1500 négyzetméteres területen - tudta meg a Bicskeiek Blogja. A technológia Európa vezető gyártójától származik ezzel kiemelkedik a versenytársak közül. A kiváló mosási eredményével párosodik a modern megjelenés a gazdaságos üzemelés amivel megnyerheti a felhasználók szimpátiáját. 

 

 

- A terület a TESCO tulajdona, a mosót építő R.L.V. Építőipari Kft. bérelni  partnerétől, akiknek nyitottsága és korrektsége figyelemre méltó - mondta el lapunknak a helyszínen Vajda László, az R.L.V. Kft. munkálatokat is irányító vezetője.

Két beállásos, de bővíthető önkiszolgáló mosó lesz, ahol egy autót ezer forint alatti összegért lehet teljesen tisztává mosni. A korszerű, mosórendszer használatát alkalmazottak mutatják be az autósoknak, és végzik el a karbantartási , takarítási munkálatokat.  A bicskei beruházást megvalósító cég referenciái között családi házak, boltok, üzemek és például a zsámbéki Református Templom is megtalálható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet, h én (is) "reklamáltam".
Oka az volt, h a felcsúti ugyanilyen 3-4 hónap alatt felépült és megnyílt. Falun.
Bicske városában ehhez mennyi idő kellett? 1.5 év? Talán 2?
süti beállítások módosítása