"Ennyit ér az a "lámpa" is, amit a Kisfaludyra, az uszoda átkelőjéhez tettek nemrég. Este annyit látni, hogy valami ott fent világít egy oszlop tetején, de a fényből a földre semmi nem jut. Remélem, ha végre megépül a bicske blog által régóta követelt zebra ott is, cserélik a lámpát is vagy kiegészítik mindkét oldalról megfelelővel, mert anélkül ott is csak balesetek lesznek" - írja olvasónk.

A bicskei családok által parkosított területen tanuszoda és játszótér található. Ennyi késlekedés a rizikó miatt hatalmas luxus.

fenyar.jpg

A fotó azért nem adja ki, mert a nagy sárga fényár a másik (régi) lámpából jön, az út túloldalán
A régi lámpa nem működése esetén látható a színtiszta valóság.
Így is eléggé látszik, hogy teljesen értelmetlen oda ilyen lámpa, HA a másik működik, ez nem kell.  Ha meg nem működik, akkor semmit sem ér

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha valamilyen okból nem lehet gyalog átkelőhelyet létesíteni, akkor egy 30
km forgalomjelző tábla is jó lenne! Ami a Kossuth utca sarkától, rendőrkapitányságig korlátozna az autók sebességét, így lakótelepi emberek is biztonságosan átkelhetnének az úton!
@dömike: az egyik felén játszótér, szabadidőpark és tanuszoda. a másik felén iskola. szerintem kötelező a gyalogátkelő, pár éve határoztak is róla csak lassú a reakcióidő. a városon belüli sebességkorlátozásról pedig annyit, hogy valóban működő, jó térfigyelő kamerákkal és mérőkkel lehetne dokumentálni és szankcionálni a nem megfelelő sebességválasztást. a táblákról annyit, hogy 2 db bicskei suli utcájában min. 100 km/h-val vitt ki egy fát egy autós, ott azt hiszem 40-es a korlátozás... Bicskén van a Forma 1, nem a Mogyoródi úton.
@dömike: továbbá A Kisfaludy utca lakótelep és Battyhány utca közötti szakaszán 30 km/h sebességkorlátozás van érvényben évek óta a magyar KRESZ egy sajátos (lehet, hogy a világon egyedüli?) szabálya, a 26. § (6) bekezdése alapján. Egyedi, mert veszélyt jelző tábla egy kiegészítő táblával tiltó táblává válik :), sőt, ez a tábla a jogszabályban és a szabványban eltér egymástól :)
njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=1732.341102

Mivel sok-sok közlekedőnek erről a KRESZ szabályról fogalma sincs (a külföldi meg nem is érti ezt :)), ezért éppen a napokban a klasszikus sebességkorlátozó táblákra cserélik a táblákat. Valószínűleg a Prohászkában is.
süti beállítások módosítása