"Sürgősségi bevásárlás a Spar-nál. Nem tudom a kép mennyire adja vissza, de az autó a ,,placc" közepén parkol. Végül is... mindkét oldalról ki lehetett kerülni. Szerda 16.45. Azért érdekes megoldás...."

20180124_163249.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicskén ezt is el lehet sütni, úgy látszik.
Csak ma délelőtt 3 hasonlót láttam: az első már rutin, a (volt) T-home előtt teliben keresztben a járdán, ált. Sörbár-vendég szokott lenni.
A második kanyarban, a One Euro Markettel szemben, fogalomtól elzárt terület-felfestésen állva.
Továbbhaladva a harmadik szintén megszokott: a cukrászda előtt, a gyalogátkelő felőli (térburkolt) járdaszakaszon teliben áll a pikápos.
És a rendőrök ezeket mind-mind elnézik.
Komolyan, nem egyszer láttam, h ott gurul a járőr, látja és semmit nem tesz.
Engem az bosszant, hogy a Spar-nál van egy rokkant parkoló, ami után már csak a járda van tőle balra, utána meg az épület. Na oda még félig a rokkant parkolóra, félig a járdára rá szoktak parkolni. Babakocsival már bűvészkedni kell néha, hogy elférjen az ember...

Sok lusta ember van :)
süti beállítások módosítása