A bicskei orvost egy páciense jelölte a díjra. Mint még januárban elmondta a halálos kórból kigyógyult beteg, a Szegeden végzett Bourgla Ossamah háziorvosnak, szakmai döntései sorozatának, felkészültségének, éles eszének   és az ő szakmai kapcsolatainak köszönheti az életét. Ezt szeretné meghálálni a jelöléssel, erőt és biztatást adva ezzel a Bicskei Egészségügyi Központ minden munkatársának is.   

szentgyorgyi-1400x933.jpg

Mert bizony a Bicskei Egészségügyi Központ munkatársára lehet szavazni március végéig, hogy elnyerhesse a szegedi Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány által létrehozott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, "amit Szent-Györgyi Albert Nobel-díjának 80. évfordulója alkalmából alapítottak. A hagyományteremtő szándékkal létrehozott elismeréssel minden évben olyan orvosok munkáját díjazzák, akiket a szakmai zsűri és pácienseik is érdemesnek tartanak az elismerésre".

Több száz jelölt van, nagy intézményekből és nagy településekről. Ezért már a jelölés ténye is emlékezetes siker lehet egy orvosdoktornak a világon bárhol. 

Itt a szavazásnál írjuk be Bicske nevét. Egy tápióbicskei szakember neve mellett megjelenik Ossamah doktoré is. Ott szavazhatunk az e-mail címünk megadásával, az adatvédelmi tájékoztató kipipálásával. A e-mail-re jön egy link, amin azonnal meg kell erősíteni a szavazást. Ezt ne feledjük. 

Már legalább három napja lehet szavazni.

Hajrá Doki!

"A természet tiszta rendszer, abban csak tiszta válaszok vannak." Szent-Györgyi Albert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása