Részlet két pénteken megkapott olvasói levélből, melyekkel kapcsolatban a Bicskei Szó hétfőn fordult az FM RFK Kommunikációs Szolgálatához:     

"Nem tudom hallottad-e, de pénteken a Csokonai felső tagozatban verekedés volt. Két rendőrautó volt a suli előtt és egy mentőt is hívtak."

"Tegnap az iskolában verekedés volt. A végeredmény 2 rendőrautó és egy mentő. Egy gyerek belekötött egy fiúba, aki próbálta magát megvédeni."

Bicskén, a Szent István utcában levő általános iskolába kértek rendőri segítséget 2018. március 2-án délután. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy előzetes szóváltást követően két 14 éves fiatalkorú fiú több alkalommal megütötte egymást, melynek következtében könnyebben megsérültek. A kiérkező rendőrök a két fiatalkorút elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellenük garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás - foglalta össze a sajnálatos esetet Szemerei Péter r.őrm. FM RFK Kommunikációs Szolgálat munkatársa.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása