Az 1-es főútvonalon a Kanizsai úti kijáró tájékán, a Táborállás és a Csicsak magasságában súlyos baleset történt. Egy sérültet a Bicskei Tűzoltók emeltek ki a roncsból és adták át a Mentőknek. 

Részletekkel  később jelentkezünk.. Az erős vonulás hangjait hallhattuk 17 óra tájban. Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében a következőket írja a police.hu: 

Bicske térségében két személygépjármű ütközött össze, ezért jelenleg rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 13-án 16 óra 55 perc körül az 1-es számú főút 29-es kilométerszelvényében, Bicske külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépjármű ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad.

Kérjük az arra közlekedők figyelmét, türelmét!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ma mindenki meghülyült? A mai kb 90km-em alatt 8 balesetet láttam, ebből 3 kimondottan komolynak tűnt. A cikkben említett is. Hihetetlen ami ma az utakon volt.
süti beállítások módosítása