Fotó: Pintér Balázs

 

Sipos Mónika r. fhdgy., az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa így foglalta össze a sajnálatos eseményt:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én este Bicskén, az Apponyi utca és a Batthyány utca kereszteződésében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi 22 éves vezetője figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását és neki ütközött egy szabályosan közlekedő gépjárműnek. A balesetben több ember megsérült.

 

 A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják a baleset bekövetkezésének körülményeit.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a helyzet, h a sarokház előtti részen rendszeresen parkol egy teherautó, nagyjából 7.5 tonnás, de lehet, nagyobb. Nem egyszer jártam úgy, h mivel emiatt a keresztutcában (Batthyány) alig lehet felfelé kilátni, kis híján lesodorták az autóm nóziját, ahogy kukucskáltam ki vele az Apponyiból. Ezt még melegében (a teherautósofőr új szokásának kezdetén) jeleztem neki, kb. les.arta. Rákérdeztem az önkormányzatnál, érdemben nem foglalkoztak az üggyel. Azóta itt ez a 3. (4.?) baleset.
Nem állítom, h ez utóbbi is emiatt történt, nem ismerem a részleteket, de a fentiek, korábbiak fényében van esélye.
Fog-e változni valami, ez az aktuális kérdés.
süti beállítások módosítása