A Bicskei Gyermekotthon lakói számára saját kezűleg készítettek ajándékokat és játékokat a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai. A karitatív csapatépítő program végén a dolgozók közösen adták át az elkészült tárgyakat a gyermekotthon képviselőjének.

gyermekotthon_karitativ_program1.jpg

A Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban dolgozó pedagógusok, nevelők és gyermekfelügyelők rendszeresen saját forrásaik felhasználásával segítik a gyermekek egészséges testi-lelki nevelését és boldogulását. Az intézményben egyre több a speciális, különleges ellátást igénylő gyermek, akik sok esetben alulszocializált környezetből érkeznek, szüleik gyakran komoly életvezetési gondokkal küzdenek.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai március 9-én olyan speciális csapatépítő programon vettek részt, amely során húsvéti hangulatú ajándékokat készítettek a gyermekotthon lakói részére. Az alkotó munkát képzett iparművészek segítették, így a munkatársak kézügyességétől függetlenül értékes és minőségi ajándékok – bábok, vászontáskák, kártyajátékok és ékszerek – készültek.

Az elkészült tárgyakat a program végén előre kiválogatott adományokkal együtt adták át a munkatársak a gyermekotthon egy képviselőjének: ruhákat, illat- és sportszereket, valamint írószereket készítettek össze a gyerekeknek.

„A csapatépítő programok a karitatív tevékenységeink speciális területét jelentik számunkra. Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyek azon túl, hogy önfeledt, vidám és kreatív tevékenységet jelentenek a kollégáinknak, nemes célt szolgálnak és segítséget jelentenek rászorulók számára” - mondta el Martin Olivér, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

A karitatív program a LifeTraining Kft. szervezésében valósult meg.

gyermekotthon_karitativ_program2_1.jpg

 

 
A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása