Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy 20 éves férfivel szemben, aki a testvére bankkártyáját jogosulatlanul használta.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Lajos ellen. 

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. január 20-án egy mányi lakásból elvitte testvére bankkártyáját és azzal egy postahivatalban kísérelt meg készpénzt felvenni. A rendőrök azonosították az elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben indított nyomozást a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai a napokban lezárták és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása