Jó fogás

Címkék: rendőrség

2018.04.03. 11:30

Március 26-án megjelent egy drón-keresés a bicskeiek blogján. Egy forgalmas utcától pár száz méterre próbálgatták, de kívül került a hatókörön és elveszett.  Még aznap meglátta egy bicskei olvasó és másnap hívta a posztban megadott tulajdonost telefonon, hogy a Jó fogás.hu-n látja hirdetésben az elhagyott drónt egy angol fedőnevű hirdetőtől.
A tulajdonos a bicskei rendőrök segítségét kérte. Fedett akcióban keresték fel a bicskei hirdetőt, pontosabban egy civil rendőr alakította a vevőt a tulajdonos kíséretében, aki beazonosította eszközét. A civil rendőr értesítette a közelben várakozó egyenruhás rendőröket, hogy jöjjenek.  A férfi állítása szerint 2 ezer forintért vette a főutcán talált  eszközt, amit a jogos tulaj akcióban, 22 ezerért vett a fotózni szerető fiának.  Az igazoltatás közben kiderült, hogy körözés alatt áll a hirdető.  Letartóztatták a helyszínen.
A március 26-án közzétett blogos keresés védelmi okokból vázlattá téve, már nem elérhető. A háromezres Fb-csoportból is törölve, nehogy baja essen valakinek. 
Szemerei Péter r. őrm., az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa a következő választ adta:

A kérdéses üggyel összefüggésben a Bicskei Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás egy helyi lakos ellen. Az intézkedő rendőrök a férfi ellenőrzésekor megállapították, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt a körözését rendelte el.

 


    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása