Minap a Tanya Csenöl egy posztját megosztva mutattunk be egy illegális hulladékrakást - bontási törmelékből a Galagonyás egy pontján.   

30712105_1813334225627438_8775124695516184576_o.jpg

Előkerült azonban a gazdáknak köszönhetően egy magántulajdonú biztonsági kamerafelvétel. Ennek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A Facebook-os megosztások alapján üzennek neki és tudatják vele: 3 azaz három napot kap arra, hogy takarítson össze maga után. Ha nem teszi meg, megy a felvétel a mezőőrnek, hogy járjon el hivatalból. Valószínűleg nem szőlőhegyi gazda a szabálysértő.  

Eltűnődve ezen a tökös bicskei gazdák fellépésen, a kurázsin, amivel  fellépnek közvetlen környezetük érdekében, arra is juthat ez ember: ez bizony további veszélyeket is hordozhat magában rájuk nézve, tehát legjobb lett volna a Bicskei Rendőrkapitányságon ezzel együtt azonnal megtenni a szükséges lépéseket.

Egy valami egészen biztos: az illegális hulladéklerakás egy akkora penetráns gazemberség és akkora divatja van mifelénk, hogy újra kellene gondolnia az önkormányzatnak a visszatartó erő növelését és a szankcionálást.

Az ún. elhagyott hulladék (ez az illegálisan lerakott hulladék) eltakarítására az ingatlan tulajdonosa köteles, ha ez közterület, akkor az önkormányzat.
A jegyző aki eljárhat, aki például bírságolhat.

A területen egyébként sok a lerakott hulladék.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurrá hurrá hurrá remélem megteszi és elviszi,bár sajnos nem ő az egyetlen illegális hulladéklerakó
süti beállítások módosítása