Örömmel adunk hírt, hogy pályázatunk, a Fiatalok Bicskéért pályázata, bekerült a Tesco "Ön választ mi segítünk" programjába! Hatalmas hír ez - fogalmaz Balázs Viktor elnök - , hiszen hosszú évek után az első bicskei pályázat, amely bekerült. Ahhoz, hogy megvalósíthassuk projektünk most az Ön szavazatára is szükség van.

tesco_plakat.png

Május 7-től június 4-ig lehet szavazni a kezdeményezésre a bicskei Tesco áruházban, valamint Székesfehérváron (Székesfehérvár Aszalvölgyi út 1., Székesfehérvár Palotai út 6., Fehér Palota Üzletközpont). Ehhez nem kell más, mint vásárolni bármit a Tesco áruházban, elkérni a zsetont és leadni a szavazatot a Játszva szépítsd Bicskét projektre!

 A zsetont a pénztáros adja, ha kérjük. Aztán közvetlen a pénztárak mellett van egy szavazatgyűjtő doboz. Három pályázat van versenyben egy fehérvári, egy váli és a miénk. Három Tescóban lehet szavazni, de persze most a legfontosabb a bicskei, hiszen mi itt vásárunk többet.

A projektről ezt írja a civil egyesület elnöke:

 "Élje át a kalandot és ezáltal tegyen a környezetéért. A projekt keretében egy kalandjátékot szervezünk, amely Bicske nevezetes pontjait érinti. A játék célja a feladatok teljesítése és a virágok megszerzése. A megszerzett virágokat a játék során és azt követően elültetjük valamely Bicskei közparkban. A játék által átélt élmény segít, hogy erősítsük a helyi közösséget és új kapcsolatokat, barátságokat létesítsünk. A legfontosabb pedig, hogy élhetőbbé és családbaráttá teszünk egy helyi parkot.

Kérjük segítse szavazatával a BICSKEI projektet!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása