A Tölgyfa utcából fényképezték, Etyek irányába fordult a fotós. Baloldalon látszik a hidroglóbusz a háttérben a totálképen. Sőt. Az Űrhajós utolsó háza is.

image1.jpeg

 

Németh Csaba fotója, aki sosem látta még így a szivárványt, azaz nem látta az aljáig egyben-egészében. Szebb kép a fényviszonyok és a zöld környezet miatt - majdnem én is fotoszintetizálok tőle -, szóval szebb ez mint a mai fővárosi fotók. 

image2.jpeg

 

- Én sem láttam mostanában ilyen szépen, vagy még sosem  - mondom emlékeimben kutakodva. -, legfeljebb ha képen vagy mesekönyvben. Meg aztán ez a zöld-fehér növényzet a fényben előtte, eléggé rendben van. (A növények és a traverzoszlopok látványa miatt suhan át, hogy ez a Pócalja felé fordulás, de bizonytalan vagyok.)

- Igen. Nem sokáig maradt így - mondja a rögzítő és közreadó.- Élőben még gyönyörűbb volt. De sikerült jó fotót csinálni. Azt mondják akkor szép, teljes a szivárvány, ha látszik az ibolya is. Ezen látszott az összes szín, ráadásul dupla volt... Tényleg mesés.

- Mikor és hol készült?

- Ma 18 óra 30 perckor a Tölgyfa utcából.  Baloldalon látszik a hidroglóbusz a háttérben a totálképen. Sőt. Az Űrhajós utolsó háza is. 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása