Éljenek a csajok!

Címkék: vélemény kerékpár

2018.06.05. 22:53

Több mint egy hete történt. Defektem volt. Szerencsétlenkedtem. Megállt két ismeretlen bringás nő, volt rendes szerkójuk. Meg is lett aztán minden. Mint a suliban. Van mindenetek és még meg is írjátok a leckém. Még életem értelmét is nő szülte. Nevetnek.     

Közben beszélgettünk.Kérdezték, megyek-e Tarjánba. Mondtam, hogy most biztos nem.  Hogy voltam-e. Mondom egyszer vagy kétszer.  Azt mondták, hogy Tarján felé az út gyönyörű. Mondom, de még mennyire. De  a kerékpárúton nagyon látható a gazdátlanság. Ágak lógnak be az útra, helyenként a gaz embermagasságú. A szintén embermagasságú bogáncs a napokban szép lesz, virágozik.
Mondom, ezt a Bicske - Csabdi szakaszt kaszálgatják. Mire mondják, hogy de a Vasztély - Tarján szakasz már most gondot okozhat egy allergiás kerekesnek.

Mondom a sok eső miatt nő a flóra. Azt mondják, hogy a sok eső általános jellemző. Nem vagyunk sivatag. Még. Ez tehát nem ellenérv. Egyébként hallani olyan bringás véleményeket, hogy nem jobb a helyzet a Velencei-tónál sem és a Fertő-tó magyar szakaszán sem. Mindkettőnek vannak gyökerek által feltúrt, a kaszálatlanság miatt alig fél sávra szűkülő részei.
Az új építésének PR értéke van, utána már a fenntartás senkit nem érdekel? Vagy mi van?

(Utólagos megjegyzés június 8-án: Szombaton arra járva már le van kaszálva a kerékpárút széle.)
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása