Egy korábbi cikkben azt kérdeztem az FM RFK Kommunikációs Szolgálatától, mi a teendője annak a bicskei lakosnak, aki ilyen vagy ehhez hasonló környezetszennyezést, levegőszennyezést észlel. 

Mint látjátok, azt a választ kaptam, hogy a bejelentőnek csak és kizárólag az a feladata, hogy elmondja: éppen mit és hol észlel. A rendőrök nyilvánvalóan tudni fogják, mit kell tenniük a lakosság védelme érdekében.  Éppen ezért abban az esetben, ha ezt a gyalázatot észleljük, ne tegyük karba a kezünket, ne dőljünk hanyatt, hanem vegyük kézbe a telefont és láthatatlan összefogással minél többen hívjuk a rendőrséget. Egy a rendőrségre érkező, intézkedést kérő hívásnál több a kettő, kettőnél a négy, négynél a nyolc... Sokkal komolyabban fogják venni a fellépést akkor, ha nem egy-két bágyadt kósza hívás érkezik, hanem tucatnyi. Természetesen egy jelzés esetén szabályosan láthatnak el mindent. Gondoljunk arra, hogy ebben a világban annyi a beteg, hogy sosem tudjuk az okát, már-már gyógyszergyárakat vádolgatunk és gyógyítókat vádolunk - miközben ilyen mocskos levegőt tüdőzgetünk, ilyen levegőben tárjuk sarkig ablakainkat, A GYEREKSZOBÁK ABLAKAIT!, a tavaszi enyhülésben.  Álljon meg a fáklyásmenet, ezt végképp ne hagyjuk, Bicske város vezetése pedig dolgozzon ki ezzel szemben nagyon gyorsan fellépést, mintha...

"A rendőrség tevékenységirányító központjának (107 vagy 112) elég elmondani, hogy hol, mit, mikor észleltünk.  

  A városházától azt szeretnék megtudni, milyen megelőző közegészségügyi és közbiztonsági, intézkedéseket hoztak annak érdekében, mit tettek  az illetékes képviselő bevonásával azért, hogy a bicskei lakosság egészségét romboló, ehhez hasonló felelőtlen, ezidáig egyébként  rendszeres  tevékenység elő ne fordulhasson Bicskén?!  

 

(Voltaképpen a bicskei újság minden egyes számában három  darab országgyűlési képviselőt, egy polgármester és egy alpolgármester  fotó között valahol ott kellene lennie annak, hogy mi a teendője ilyenkor a törvénytisztelő, kedves bicskeieknek. A bicske,hu állandó tartalma kellene legyen mindez közlemény formájában kiemelt helyen, a margón, amiben az is szerepel, milyen eljárás, mekkora büntetés járhat annak, aki erre vetemedik.)

 

"Csak egészség legyen. A többit megvesszük." 

 

ia   

Május 9-én, az 1950. évi Schuman-nyilatkozat évfordulóján ünnepeljük az Európa-napot, amely az európai béke és egység egyik jelképe. Ennek tiszteletére országszerte 19 helyszínen tartunk Európa-napi rendezvényeket az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája, valamint a minden megyében megtalálható Europe Direct tájékoztató irodák szervezésében.

Az ünnepi megemlékezéseken túl így alkalmunk nyílik arra, hogy megbeszéljük az Európai Unió jelenével és jövőjével, Magyarország uniós tagságával kapcsolatos aktuális kérdéseket is.

A szórakoztató, ingyenes gyermek- és családi programok mellett az Európa-napi rendezvényeken a Europe Direct irodák munkatársai tájékoztatást nyújtanak az EU-val kapcsolatos kérdésekben, legyen szó oktatásról, munkavállalásról, utazásról, illetve az Unió egyes célkitűzéseiről. Az Európa-napra érdemes egy kicsit készülni is, hiszen a helyszínen kitölthető EU-totó főnyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége Máltán.

Kiemelt témáink:

Milyen lesz az idén hatvan éves európai integráció jövője?

Miként ad új lendületet a foglalkoztatásnak, a növekedésnek és a beruházásnak az Európai Unió?

Hogyan járul hozzá az Európai Unió Magyarország megújulásához?

Milyen lehetőségeket kínál a 30 éves ERASMUS + program?

Kérjük, nézze meg a csatolt menetrendben, hogy mikor járunk Önhöz a legközelebb.

Látogasson el rendezvényünkre, és ossza meg olvasóival benyomásait, élményeit!

Amennyiben interjút szeretne készíteni a szervezőkkel, forduljon bizalommal az Ön számára

elérhető Europe Direct tájékoztató irodához. Ide kattintva letöltheti az irodák elérhetőségeit

és az Európa-napok eseménylistáját.

Ha cikket szeretne írni a rendezvényeinkről, ehhez számos anyagot – háttérképet, logókat és

fotókat – talál a sajtógalériánkban.

Várjuk szeretettel Európa-napi rendezvényeinken, valamint a www.eu.hu és a

www.europarl.hu weboldalaikon is!

Üdvözlettel:

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája

A Europe Direct tájékoztató irodák

"Ma a bicskei nagyállomásról ELLOPTÁK a kosaras biciklimet... mert valami aljadéknak pont az enyém kellett... Íme...egy kép a biciklimről... a szine legalább látszik.. .tudom hogy reménytelen...de esetleg ha valaki látja valahol... valamikor...legyen szives jelezze nekem... Köszönöm!

(...) ...nem tehetek semmit....tudom ez csak egy bicikli nem autó nem egy motor....de nekem nagy szolgálatot tett.... évek óta járok az állomásra nap mint nap.....gyalog... . egy-két hónapja ALKALMANKÉNT megengedtem magamnak ennyi "luxust" mert gondoltam csak nem lesz baj..... sajnos rosszul gondoltam,... Felháborító.. 

Fotó sajnos nincs a kerékpárról:  Világoskék színű női vázas vastagabb kerekű fekete kosaras a vázon fehér színnel volt a felirat. A kormányon 2 lámpának a műanyag tartója volt csak fenn. A nyereg alatt szintén csak a tartó, mert a lámpákat levettem....nyereg szélesebb fajta..." Neuzer , 26-os méret

Címünk: bicskeonline@gmail.com 

Közben kiderült: a vasútállomásnál is van kamera. A Móricz Zsigmond u. 8 előtt, éppen az állomás épületre néz. (Ha működik), amíg felül nem íródik az a felvétel, addig kell a rendőrségnél keresni. 

 

 

 

"Egy téma ötletem lenne vagy észrevételem, ami engem eléggé zavar. Mint tudod a sulinál,  a rendőrségnél van a kutyafuttató és iskola. Amit minden kutyatulajdonos használhat. Akkor miért a Bicske Szíve parkba futtatja-szaratja-a kutyáját?! Kajtatják velük körbe a nádast a víz körül, zavarják fel az éppen fészkelő madarakat a költőhelyükről. Van olyan kutyatulajdonos aki rendszeresen 2 kutyával kajtatja körbe a vizet. A múlt héten épp a képviselőt láttam ugyanígy a kutyájával meg a gyerekeivel a parkban. Azt gondolom, nem túl jó, ha a gyerekek a mindenhova vizelő és nagy dolgát végző, azt össze nem szedő gazdák után csúsznak - másznak a parkban. Szerintem ki kellene onnan tiltani a kutyasétáltatókat, ahogy Pesten sem viszik a játszóterekre és pihenőparkokba a kutyákat.

Ennyi igényesség a minimum lenne.  

- Már a háromnegyed nyolcason sem lehet leülni. Eddig csak a háromnegyed hetesen álltam Pestig. A tökélyre fejlesztem az állva olvasást - jellemzi a Budapestre reggelente közlekedő személyvonatok telítettségét egy beszélgetés foszlánya.  

Megkérdezzük a MÁV-ot, tudnak-e erről, végeztek-e felmérést, terveznek-e bármit a reggelente vasúton megvásárolt jegyükkel, bérletükkel dolgozni, tanulni járók utazási körülményeinek javítása érdekében.   

Az első olvasói reakció a Bicskei Szó Fb-csoportjában: 

"Sajnos este sem jobb a helyzet. Érdemes esténként megnézni a 20.33 - kor indulót Budaörsről. Főleg pénteken és szombaton, akkor 1 kocsival jön."

Második vélemény: 

Tegnap reggel 9-kor álló hely is alig volt. Este 22:20-as 3 kocsival szokott jönni, általában síri csend, "alig" vannak utasok, viszont csúcsidőben 14-15-16 óra környékén van egy db szerencsétlen kocsi (elvétve 2 ) és rengeteg utas...annyi, hogy a Déliben már-már tömegnyomor van, Kelenföldön pedig káosz.

Harmadik: 

20 éve is pont ez volt a helyzet. Az a kisebb gond hogy állva kell utazni, az a nagyobb,hogy évtizedek óta semmi változás

Negyedik: 

Nem csak a reggelin de a délutánin sincs.Megvesszük a drága bérleteket és állva utazunk ugyanis kevés kocsikkal közlekednek a vonatokat.Munka után szeretnénk ülve utazni!!!!!!!

Ötödik és hatodik: 

Reggel a hetesen tömegnyomor,szerencsére csak egy megállót kell mennem. El nem tudom képzelni mondjuk Bián, hogy száll még fel rá ember????!!!! Délután, ami 16.17kor indul Herceghalomból, mindig egy kocsi, mindig tömegnyomor, pedig rengetegen leszállnak Bián. A bérlet árak pedig az egekben, ár érték arány nagyon nem stimmel!!!!!!!!!!!!!

Ma én a 17,58-assal jöttem haza Bicskére  és egy részes volt, már Kelenföldnél nem volt ülőhely.........

Hetedik: 

Minden egészkor induló vonat 1 kocsis és mindig dugig van. Inkább kihagyom ezeket és varok fel órát hazafelé, csak ne kelljen nyomorogni. Reggel meg teljesen mindegy, hiába 2 kocsi, akkor is fullon van a vonat. A biaiak meg mindig állnak. Csúcsidőben kellene több kocsi, nem akkor, mikor bőven elég lenne az 1 is. Biztosan tudják ezt, csak nem tesznek semmit. Ez a dühítő...

 

2017 április 29.-én (szombaton) 20 órától a Bicske Szíve Parkban, az Uszoda mellett
a Nagy Károly Csillagászati Alapítvány távcsöves bemutatót szervez a minden évben megrendezésre kerülő Csillagászat Napja alkalmából!

Tervezett programok:
⦁ a műszer felállítása
⦁ -„zöld lézeres” csillagtúra
⦁ távcsöves bemutató
⦁ kötetlen beszélgetés- „minden, ami csillagászat”
⦁ (Új) ha van távcsöved otthon, te is hozd el nyugodtan!
Főbb látnivalók: Hold, Jupiter, kettőscsillagok

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Szűcs Mátyás, Bajmóczy György

A program borús idő esetén elmarad. Ezt időben fogjuk jelezni a Nagy Károly Csillagászati Alapítvány facebook-o

 

Értesülésünk szerint területrendezés, hulladékgyűjtés közben találták a GESZ dolgozói a személyes, természetesen fényképes okmányokkal teli tárcát, ami az adatok szerint egy szomszédos településen élő személyé. 

Legjobb tudomásunk szerint a "brifkó" az Okmányirodában vehető át....

Információinkat elsősorban kutyabarátok figyelmébe ajánljuk, a látványosságot gyerekeknek pedig feltétlenül. A pályán akadályokat helyeztek el a kutyasuli érdekében.

A következő három napban csakis a Csabdi SE hazai mérkőzése idején veszik át a helyet a kétlábúak a négylábúaktól, akiket a négylábúak eleinte értetlenül és szinte a fejüket ingatva figyelnek addig is, amint azok különböző színes ruhákban, esetenként feszülten kiáltozva rugdalnak egy érdekes fehér bőrt, aztán csapatostól elszántan szaladnak utána fel s alá. 

A vendégautóknak a település az iskola, óvoda és a hivatal parkolójában biztosít férőhelyet. A Csabdi kirándulás főleg a 72 kutyafazon miatt lehet nagyon érdekes ott a "kifutón", akiket a Csabdi patakparton sodort össze a kutyaélet és az olthatatlan tudásvágy. Várjuk olvasóink élményfotóit!     

Pénteken, szombaton 8-tól 18 óráig, vasárnap 8-tól 16 óráig tart mindez. 

Csak a Csabdi! :) 

 

ia

Közel 4500 gyereknek nem volt érvényes lakcíme.
8,5%-kal csökkent a nélkülöző gyerekek száma.
A gyerekek 23,4 %-a súlyosan nélkülözött.
Több mint 400 házi gyermekorvos hiányzott a rendszerből.
Több mint 15 ezer gyerek vált erőszakos cselekmény áldozatává.
Havonta átlagosan 1100–1200 fiatalkorú dolgozott közmunkásként.
2,5%-kal csökkent a fiatalkorú elkövetők száma.
Mintegy 24 ezer gyerek élt nevelőszülőknél és gyermekotthonokban.
300 lány kapott elzárás büntetést prostitúció miatt.
1220 kísérő nélküli kiskorú nyújtott be menedékkérelmet.
Csak minden 3. súlyosan halmozottan fogyatékos gyerek fért hozzá fejlesztő neveléshez, oktatáshoz.
5774 10–19 éves lány szült.
4233 lány döntött a terhesség-megszakítás mellett.
A kisiskolások negyede, a 11–15 éveseknek ötöde volt túlsúlyos.

Tegnap elveszett Bobby kutyànk Bicskén a rendőrség környékén fekvő portáról. Kék nyakörvet visel, chipje van elég félénk. Köszönöm! 20/451-2528

Lapunk több írásában - gondolatjel! - hiányolta Lakatos István költő, műfordító bicskei emlékhelyét.  "Bicskén sehol semmilyen kőtábla, emlékhely nem őrzi emlékét.  Jövőre lenne 90 éves. Itt az alkalom a méltó főhajtásra. 2005-ben ezt Bicske megkezdte, hiszen akkor kapott posztumusz Bicske Város Díszpolgára kitüntetést Lakatos István" - írtuk.

Egy írásunkban így fogalmaztunk: egyedül a könyvtár őrzi életművét, elég lenne a könyvtár falán egy emléktábla a Thököly utcában született Kossuth-díjassá lett költőnk emlékére. Az '56-os forradalom idején a Magyar Írószövetség vezetésében vett részt, a megtorlás idején börtönbe is került. Költészetét kortársai nagyra tartották. A hetvenes-nyolcvanas években sokszor eljött bicskei író-olvasó találkozókra. 

A bicskei emlékezet hiánya legelőszőr Krajczár Gyula újságíró, a 168 Óra főszerkesztő helyettesének - a Bicskei Szónak írott esszéjében fogalmazódott meg.

Április 26-án 90 éves lenne. A rendezvénynek kitűnő szakmai színvonalat biztosít, hogy Varga Katalin, a Lakatos-hagyaték gondozója, a Petőfi Irodalmi Múzeum Kézirattárának főmuzeológusa mond emlékbeszédet.   

laki2.jpg

 

 

laki3.jpg

Óbarok - Fotó: Akli Bence

Címkék: fotó óbarok

2017.04.19. 21:28

Műszakszervező koordinátor, takarítási részleg
Bicskei húsüzembe keresünk műszakszervező munkatársat
Feladatok:
- kapcsolattartás a takarító műszakvezetőkkel (reggeles, délutános, éjszakás műszak)
- kapcsolattartás a munkaszervezőkkel
- kapcsolattartás a belső vezetéssel
- kapcsolattartás az üzemorvossal
- az egyes műszakok folyamatosságának felügyelete, a zavartalan munkavégzés biztosítása
- munkaruha és védőfelszerelés utánpótlása
- Excel táblázatok kezelése
- adminisztratív háttér felügyelete
Juttatások, bérezés:
- 8 órás, bejelentett munkahely
- nettó 200.000 Ft havi kereset
- munkahelyi telefon
- munkahelyi laptop
- biztos háttér
A munka jellegéből adódóan a munkaidő változatos, az aktuális körülmények szerint változik. Tehát nem fix 8:00-16:00-ig tartó munkarendről beszélünk, kérem ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor. Amennyiben nem bicskei lakos, útiköltséget elszámolunk.
Az állás betöltéséhez autó szükséges. Hasonló beosztásban szerzett tapasztalat előny!
Kezdés azonnal!
Fényképes önéletrajzát kérem küldje a wg55jpy@gmail.com e-mail címre.
Jelentkezésüket előre is köszönöm!
Takarító munkatárs (reggeli, délutáni, éjszakai műszak)
 
Takarító munkatársakat keresünk bicskei húsüzembe, három műszakos munkarendbe.
4 fő reggeli műszak nettó 120.000 Ft/hó, 8 órás 
4 fő délutáni műszak nettó 120.000 Ft/hó
4 fő éjszakai műszak nettó 140.000 Ft/hó
Feladatok:
- az üzem által előírt munkaruha és védőfelszerelés viselete a munkavégzés során
- az üzem tisztasági és munkavédelmi előírásainak maradéktalan betartása
- a műszakvezetők által megnevezett feladatok elvégzése
- az egyes termelői, feldolgozói egységek folyamatos tisztántartása a nappali műszakokban
- az egyes munkagépek, munkafelületek, közlekedő folyosók stb teljes takarítása az éjszakai műszak során 
- egyéb takarítással kapcsolatos teendők elvégzése
A munkavállalás feltétele az 1 évesnél nem régebbi tüdőszűrő lelet és érvényes egészségügyi munkaalkalmassági kiskönyv megléte. Amennyiben ezzel nem rendelkezik, de szeretne dolgozni, segítünk a papírok megszerzésében.
Azonnali kezdési lehetőség! Hosszútávú, bejelentett munka.
Fényképes önéletrajzot kérem küldjenek a wg55jpy@gmail.com e-mail címre, az üzenetben kérem jelezzék hogy melyik műszakra szeretnének jelentkezni, ha nincs állandó jellegű műszakigény, kérem ezt írják: változó.
Jelentkezésüket előre is köszönöm!

Baleset történt a 1-es főútvonalon

Címkék: baleset

2017.04.19. 18:06

Az óbarki átjárónál történt a baleset nemrégiben.   Körforgalom kellene - gőzerővel. 

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. április 20. 9:32-kor kiadott híre szerint az 1-es számú főútról, Óbarok térségéből érkezett bejelentés balesetről a rendőrségre 2017. április 19-én délután. Az Óbarok és Bicske közötti útszakaszon megtartott helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy 25 éves gépjárművezető haladása során -  eddig tisztázatlan körülmények között - későn vette észre az előtte forgalmi okokból álló, valamint balra kanyarodni szándékozó Seat típusú személyautót és összeütközött vele. Az ütközés következtében a vétkes gépjármű csákvári sofőrje könnyű sérülést szenvedett.  A baleset bekövetkezésének a körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Értesülésünk szerint tegnap tűzszerészek dolgoztak az egykori Batthyány-birtokon a Hegyikastély területén. 

8bca3ee54c4e3272f76b54963f9e0290.jpg

 Elkezdték átkutatni a korábban illegális fémkeresők által kigányolt talajt, és még az elején jártak, de máris egy lapátnyi gyalogsági lőszer került elő. Sípolt a fémdetektor. Az árkot is megnézik még, de tovább nem fognak ásni.  Az illegális roncsvadászok a fémet nem vitték el, a lőszereket is otthagyták.
Úgy véljük, hogy a roncsvadászok egy lövészárok felett akartak végigásni, mely az épületet védhette, mert a háborúban a torony megfigyelőhelyként, őrtoronyként szolgálhatott.

A Bicskei Szó megkeresésére az alábbi választ adta a HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLYA: 

 "Az öt darab lőszerről szóló bejelentés április 1-jén érkezett az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred ügyeletére. A helyszínre érkező járőr 5 kilogramm vegyes gyalogsági lőszert talált és megállapította, hogy a helyszínen további robbanótestek valószínűsíthetők. A tűzszerészek április 18-án és 19-én további 5-5 kilogramm lőszert tártak fel, a terület átvizsgálása a következő napokban folytatódik."

 

 

 

12:40 perc tájban érkezett egy szíves olvasói jelzés arról, hogy most is üzemzavar áll fenn és zárva a posta. (Postai teendőinket, ha lehet, napoljuk el.)  

 

9 óra 43 perckor egy postától egy sarokra  eső házban is tapasztalható volt az áramszünet. Miután egyszer-kétszer egy pillanatra megint működött a világítás és meg is szakadt, ebből arra lehetett következtetni: szolgáltatói probléma.  

Emberünk a pékségben hallotta, hogy a posta is bezárt, ezért elsétált a bejáratig, ahol a havas eső elől az elő-tető alá húzódó bicskeiek vártak. Amikor hazaért, már volt áram otthonában.      

Lapunktól kért segítséget egy élelmiszeráruházban egy zártkerti részen élő bicskei.  

Akad ott egy olyan ház, ahol közel húsz kutyát tart az idős, de napközben dolgozni járó gazda - félig zárva.  Számos macska és sok felhalmozott hulladék jellemzi még a területét. Vannak ugyan elzárós terei, de a kutyái gyakran grasszálnak az úton és az idősebb botozós asszonyok félnek a területen közlekedni. A gazdával semmit sem lehet megbeszélni. 

Azt javasoltam, keresse a gyepmestert. (A város honlapján semmilyen információt nem talált róla.)

És persze, egész Magyarországra érvényes szabályozás is adott arra nézve, hogy kutyát csak zárt helyen, közterületen pedig pórázzal és szájkosárral lehet tartani.
Bicskén ez ügyben mindössze annyi van szabályozva, hogy semmi sincs szabályozva. Azt javasoltam, kérjen diszkréciót, menjen be az országgyűlési képviselőhöz, a polgármesterhez, az alpolgármesterhez és a GESZ vezetőjéhez. Ha mindenkinél időpontot kér, talán-talán elér valamit.
Itt olvasható az országos érvényű szabályozás a kutyatartás szabályaira is: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=131539.331490 - főként a 13-17/M szakaszok érdekesek. 
És egy jó hír, hogy már van két mezőőr is Bicskén, amit a Bicskei Szó komolyan hiányolt, míg nem voltak.   
Ebben a szintén egész országban hatályos törvényben szerepel a "veszélyeztetés kutyával" leírása, amit a 193. § rögzít:  
 

Gőzerővel itt valami más folyik

Címkék: vélemény

2017.04.19. 05:14

"Gőzerővel folyik Bicske történetének legnagyobb sportberuházása" - valami ilyesmi címmel jelent meg a párt- és városüzemi blogban egy szöveg, amely cím a sajtóműfajban az ötvenes évek termelési riportját idézi.   

Másrészt Bicske történetének legnagyobb sportberuházása a Bicskei Tanuszoda megépítése volt és az is marad egy darabig. Ott nevelkedett úszóink közül többen az országos élvonal diákolimpikonjai.... 

Szóval ez alatt a hibás cikkcím alatt valami egészen más folyik gőzerővel a szerző részéről....

Lapunk többször hiányolta Lakatos István bicskei emlékének hiányát.  "Bicskén sehol semmilyen kőtábla, emlékhely nem őrzi emlékét.  Jövőre lenne 90 éves. Itt az alkalom a méltó emlékezésre. 2005-ben kapott posztumusz Bicske Város Díszpolgára kitüntetést Lakatos István" - írtuk.

Egy írásunkban így fogalmaztunk: egyedül a könyvtár őrzi életművét, elég lenne a könyvtár falán egy emléktábla a Thököly utcában született Kossuth-díjassá lett költőnk emlékére. Az '56-os forradalom idején a Magyar Írószövetség vezetésében vett részt, a megtorlás idején börtönbe is került. Költészetét kortársai nagyra tartották. Annak idején, a hetvenes-nyolcvanas években sokszor eljött bicskei író-olvasó találkozókra. 

A bicskei emlékezet hiánya legelőszőr Krajczár Gyula újságíró, a 168 Óra főszerkesztő helyettesének - a Bicskei Szónak írott esszéjében fogalmazódott meg.

Április 26-án 90 éves lenne. A rendezvény kitűnő momentuma, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeum Kézirattárának főmuzeológusa mond emlékbeszédet.   

 

 

Szakmák éjszakája a bicskei gimiben

Címkék: vajda

2017.04.19. 04:30

Április 21-én pénteken este lesz a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA. Ennek keretében egy pályaorientációs vetélkedőt szervezünk négyfős csapatok részére a bicskei Vajda gimiben felsős és középiskolás diákoknak. 18-20-ig. Majd a vetélkedő után meghívott youtuberek (Radics Peti, Nessaj, GameGeek, Abel von Müller, Walrusz, akik egyébként már a vetélkedőnek is részesei lesznek) „előadása”, beszélgetése lesz a program.

Várunk mindenkit szeretettel, kóstolókkal (Dm, CBA, TESCO), játékkal;o)

És természetesen értékes nyereményekkel!