Utolsó kommentek:

Összehasonlításként érdemes lehet megnézni egy banki fiókvezető vagy egy Tesco-áruház helyi vezetőjének a fizetését. Azok is manageri állások, kevesebb felelősséggel, politika mentesen.

Bejegyzés: Jelentősen emelkedett a polgármester és az alpolgármester fizetése és költségtérítése
Szívből gratulálunk Zsuzsinak, a kemény munka meghozta gyümölcsét, büszke lehetsz magadra! Ne felejtkezzünk meg a háttérben zajló munkákról sem: a szülői odaadásért és az edző sikerhez vezető munkájáról! További sikereket kívánunk nektek! Váradi család

Bejegyzés: Südi Zsuzsi, Németh Lili, Sipos Gábor és Juhász Csenge kiváló helyezése a Diákolimpia debreceni döntőjében!
Székesfehérvár - társadalmi hetilap, 1873.

Bejegyzés: Meghalt 113 évesen Sukh János asztalosmester
Szélvédő szépen kifejelve. A biztonsági öv a gyengéknek való!

Bejegyzés: Erősen véreztek a balesetezők, ezért az ezt észlelő polgárőrök mentőt hívtak
Nem lehetne, kérem szépen, megtudni, hogy melyik sajtótermékben jelent meg ez a tudósítás?

Bejegyzés: Meghalt 113 évesen Sukh János asztalosmester
A folyamat változatlan. Aki teheti elmegy akár más területre is, vagy az anyaságba "menekül". Igazán felismerhetné valaki, kis városunk vezetésében (még ha a barátság szép dolog is) hogy az a bizonyos vízi állat a fejétől oly kellemetlen aromájú.
A végredmény körvonalazódik. Konkrétan érdemes lehet a környékbeli településeknek egy óvodát létrehozni bicskei gyerekek/óvoda pedagógusok számára.

Bejegyzés: Nagy baj lehet a felsővezetéssel - Működést veszélyeztető felmondási zuhatag
A cikk óta eltelt 3,5 év, de változás nem történt. Sőt...

Bejegyzés: "Kinek is kellene távozni?"
Nem magyar szó és mindenhol így hívják a cigánytelepet. A Kethano Drom - Közös út nevű oldalt ajánlom figyelmedbe, onnan is világosan kiderül a jelentése és a használata is. (Sajnos, linket nem tehetek be ide, de ott az oldalon a keresőbe beírva a péró szót, sok találatot kapunk.)

Bejegyzés: Mit jelent a Péró szó?
Gratulálok a munkádhoz és még sok évnyi sikeres működést kívánok!

Bejegyzés: Tíz év a számok tükrében
Ez a Bicske.. Ajjajjaj. Elszomorító.
Itt minden olyan semmilyen: némely dolgok nem mennek, más ügyek kudarcba fulladnak, az emberek fásultak, negatívak..pusztulat az egész.
És itt van ez a sztori is: ennyire nehéz odafigyelni? Fát ültet, gondozza, szemetet szed, a környékét rendben tartja..ezért?
Én, aki itt nőttem fel, ha adódna egy kedvező lehetőség, úgy itt hagynám ezt a ......, mint a szellő. El innen, lokálpatriótáskodjon az, akinek még nincs elege a bicskei sztájlból..

Bejegyzés: Ír az olvasó - Bicskei gyümölcsfák halála
hát elkéne pár gyalogátkelőhely Bicskén, összesen van 5 belőle ha sokat mondok...

Bejegyzés: Gyalogátkelő nélkül kénytelenek átkelni gyerekeink két oktatási intézmény közelében
@Bicskei-Szó: Csak az a tábla ér valamit, ami a KRESZ-ben van. Annak van bármilyen joghatása. Amúgy az is barom volt, aki a figyelmeztető táblák közül egyhez joghatást rendelt.

Bejegyzés: Gyalogátkelő nélkül kénytelenek átkelni gyerekeink két oktatási intézmény közelében
@metal: KÖSZI! egy ebben dolgozó fővárosi, központi kerületekben tevékenykedő szaki mondta erre, hogy a jogszabály és a Magyar Szabvány közötti koherenciát sehol nem lehet nem lehet helyben megoldani, a gyártó, forgalmazó nem ad el nem szabványos táblát, még akkor sem, ha mindannyian tudjuk, hogy a KRESZ-ben nem az a tábla szerepel :)
Azt hiszem, ami ki van téve, az van a Magyar Szabványban is. GYALOGÁTKELŐ LEGYEN VÉGRE

Bejegyzés: Gyalogátkelő nélkül kénytelenek átkelni gyerekeink két oktatási intézmény közelében
Ráadásul kirakták azt a KRESZben nem szereplő táblát, amivel 30-s korlátozást akartak csinálni. De, ha már próbálkoznak, akkor miért nem szabályos tábla?

Bejegyzés: Gyalogátkelő nélkül kénytelenek átkelni gyerekeink két oktatási intézmény közelében
a vasútállomás környéke auto nélkül is undormány és nem kell a máv-ra hivatkozni folyton az ut utca stb részek az a város felelőssége..és ocsmány..hiába ez nem felcsuti stadion..hol a békemenet kedves bicskei fideszesek???

Bejegyzés: Odébb rakták a parkoló autót, hogy be tudjanak kanyarodni és végezni tudják munkájukat
@gyuri_v: a napokban összetalálkoztam az utcán a sok segítőkész bicskei közül egy különösen jószívű emberrel, aki követte sorsukat írásaim által is, de konkréten segítette is őket minden érdek nélkül. A házából kilakoltatott Irma néni december elején elhunyt. Amikor kilakoltatták őket, vitték magukkal a férj urnáját. A 42 év körüli fiú lakhelyén ott vannak most a két szülő földi maradványai. Egy önkormányzati temetés, a végtisztesség igazán kijárna. Sírhely van, ugyanis másik gyermekük, életének kb. 45. évében sajnos már évekkel ezelőtt meghalt. Földi maradványai a temetőben található sírhelyében nyugszanak, síremlékről is gondoskodott a család - pontosabban a szülők. A két urnának itt lenne valódi nyughelye, nem pedig a nem stabil személyiségű öcs teljesen bizonytalan bérleményében. Aki legutóbb látta, azt mondta róla, hogy nagyon rossz állapotban van és akkor azt mondta, hogy 8 napja nem evett. Terveztem ezt megírni, de előtte tájékozódni szerettem volna arról, hogy tudnak-e róla ott is, ahol tudniuk kell.

Bejegyzés: Kilakoltattak egy 77 éves bicskei beteg nénikét, akit Orbán Viktornak sem sikerült megvédenie az utcára kerüléstől