Utolsó kommentek:

Csak remélni tudom, hogy az átadási szallag átvágása előtt, aki ilyen kerékpárutat engedett építettni kötelető lesz neki is kerékpárral végig menni! Az aki jóváhagyja műszakilag, arra kötelezik, hogy mindennap azon közlekedjen kerékpárral!!!

Bejegyzés: Fotók - Ez lenne a bicajosoké kb. 100 millió Ft/kilométeres átlagáron épülő kerékpárúton   
@Свобода: köszönjük! az a lokálpatrióta civil állampolgár, aki ezt az utat megálmodta és saját költségen megterveztette első, Csabdi úton haladó változatát és a nagyszerű választottjaink ügyelnek rá, hogy véletlenül se ejtsék ki méltóságos szájukon a nevét - szintén mérnökemberekkel dolgoztatott - ott ezt a kérdést megoldották. Továbbá nem biztos, hogy egyoldali, hanem kétoldali, tehát két különböző irányú oldalról volt szó - az 1,3 pedig mindkét oldalon megoldható lett volna az ún. gyalogos padka eltávolítással kezdve.

Bejegyzés: Kerékpáros alagút épül az M1 alatt
Az útügyi szabályok szerint kétirányú egyoldali kerékpárútra kell emlékeim szerint legalább 2,6 métert hagyni. És akkor ebbe a gyalogosjárda nincs benne. Ennyi hely szerintem nincs abban az alagútban. (Ettől még persze lehet lopási szándék, én csak egy mérnök vagyok, aki számol.)

Bejegyzés: Kerékpáros alagút épül az M1 alatt
@Mental Militia: pályázni kell, amíg lehet, a Bicskét körbevevő csapadékelvezető övárok és a településen belüli árkok kialakítására (amik az övárokhoz vezetnek). e terület rendbehozatala feltétlenül szükséges, de csak tüneti kezelés

Bejegyzés: Lezárva - Beszakadhat a Szűcs-sarok előtti parkoló és járdaburkolat
ááz
az ablakok alatti forgalom, kipufogógáz, ahol apró ggyerekek szoktak játszani stb.nem szólva a zene erősségéről elég az értesítés /nnnnnnnem kaptunk ilyent/

a
zajhatásokról értesítés elég,

Bejegyzés: Bicske főtere országos döntő helyszíne lesz vasárnap - A búcsút a piac téren tartják
2 hete nézegetik, illetve 5-6 napja már senki sem jön, csak a napi forgalom megy tova az időközben megrongálódott szalagozás mellett.
Tájékoztatást közvetlen érintettként sem kap(t)unk.
Jogos a kérdés: mire kell várni? Miért nem történik semmi? Mi fog történni?

Bejegyzés: Lezárva - Beszakadhat a Szűcs-sarok előtti parkoló és járdaburkolat
fogadni merek, hogy 10 napon belül nekiállnak. szerintem nem lehet tudni, hogy ez mekkora munka lesz és nagy esők voltak. ha valami nem jönne jól a feltáráskor, akkor az az eső. arról fogalmam sincs, hogy miért kellett kicsit bontani és otthagyni, de szerintem azt remélhették tőle a szakemberek, hogy többet megtudnak az állapotokról. Nem tudom, hogy tudják vagy nem tudják, hogy mekkora a vágat, vagy akna, amit az elvezetetlen esővíz csinált. én nem figyeltem a felbontást arra járva sem, de szerintem éppen azért fogják mielőbb megkezdeni a munkálatokat, mert így még kockázatosabb az őrizetlen építési terület plusz a gödör ház vagy kerítés lábazata, alapja előtt mint víztározó - szóval ez gond. de nálam ezt jobban átlátják a szakemberek és ez meg lesz oldva.

Bejegyzés: Lezárva - Beszakadhat a Szűcs-sarok előtti parkoló és járdaburkolat
...és az elmúlt két hét során sikerült felszedni 12 méternyi járda burkolatot. Most akkor mégsem veszélyes, vagy csak senkit nem érdekel?

Bejegyzés: Lezárva - Beszakadhat a Szűcs-sarok előtti parkoló és járdaburkolat
Kár viszont, hogy ezzel egyidejűleg úgy alakították át az 1-es út utáni kereszteződést, hogy Csabdi (a sokak által használt bevásárlóközpont) felől nem lehet Mány irányába kanyarodni, csak a körforgalomba való behajtással...


Bejegyzés: Kerékpáros alagút épül az M1 alatt
a Prohászka u. való közlekedés kerékpárosnak különösen veszélyes, mert jobboldalon a közműárkok és aknafedelek buckáit úgy kerülik a majdnem egy sávban közlekedő autósok, mintha a központból kifelé jövő mindig előzne. A kerékpárosok a közúti közlekedés egyik legnagyobb veszélynek kitett szereplői, nem csodálom, hogy biztonságot keresnek a járdán a rossz út miatt. Természetesen igazad van, szabályt sértenek és ha már ezt megteszik, legalább sebességük maradhatna alacsony, könnyed, nyugis gurulás, hiszen a kapukból gyalogosok, járművek bukkanhatnak elő.

Bejegyzés: Kerékpársávot festettek és takarítottak
ezektől függetlenül azt viszont meglehetne néha nézni hogy a prohászka mindkét járdáját előszeretettel használja rengeteg biciklivel közlekedő teljesen szabálytalan módon....mert ott aztán végképp nem bickli ut van....

Bejegyzés: Kerékpársávot festettek és takarítottak
"..és van olyan szomszédos település, ahol az alsóbb osztályoknak több mint fele bicskei.."
Ez a következménye az integrációnak. Gondoljatok csak bele.. De inkább tapasztaljátok meg, mily' csodás is ez az "integráció"..

Bejegyzés: Ez ám az integráció!
Nah, végre! Csak összejött..
A kábelégetéshez pedig annyit, h megelőzése érdekében nem lenne szabad átvenni az égetett rezet, mint a törvény is tiltja, ugye, mégis AKAD, aki "fű alatt" átveszi..
Másfelől a hatóságnak gyakrabban kellene járőröznie a péróban, mert mindenki tudja, h nem máshol, nem mások égetik a kábelt..

Bejegyzés: Ez is megvolt, még sincs este
A bicskei főutca. Pfff. Röviden ennyi. Mint egy közepesen "rossz" faluban, úgy néz ki.

Bejegyzés: Kerékpársávot festettek és takarítottak
Dicséretes a gyorsaság,köszönet érte,- és remélhetően a jövőben nem kell külön jelezni,hanem folyamatosan vizsgálja, aki felelős érte!

Bejegyzés: A főtéri játszótér állapotáról - Ír az olvasó
A játszóterek állapotáért is felelős városi cég a csúszdát rögvest megjavította olvasónk tapasztalatának közlésünk után.

Bejegyzés: A főtéri játszótér állapotáról - Ír az olvasó