Utolsó kommentek:

Bizony, komoly forgalom lett a pálya dolgai miatt. De azért 40 tonnás szerelvényeket csak nem kellene beengedni, egyes számú főút miért nem felel meg nekik?
Másfelől a bicskei parkolási morál elég kutya. Volt T-Home előtt rendszeres a keresztben parkolás, a Spar előtt a dohánybolt előtti részen szintén a járdán megállnak, ahogyan a Randevú előtt is a kis térköves járdacsikon.
De ezt annyiszor leirtam már.. Jeleztem rendőröknek, idén, a választások előtt ( ;-) ) fényképekkel dokumentálva a polgármesternek és egyik emberének.. Még válasszal sem tiszteltek meg.

Bejegyzés: Folyamatos konvoj a bicskei főutcán - Az élhetőbb Bicskéért
Az ember a tóhoz érve olykor nem kezd el rutinnal matatni, nem dob be, hanem csak áll, nézi a vizet, a meg-megmoccanó leveleket a fákon, az égre tekint s sóhaját viszi a szél..

Bejegyzés: Végtelen idő
Toronymagasan a Fideszre szavazott mindenki. Bicskén is. Ezt akarták a szavazók, akkor most tessék nyelni! A port is!

Bejegyzés: Ír az olvasó - A képviselők és az önkormányzati vezetés figyelmébe
A Csokonait hajdan Egysor utcának hívták. Nem láttam még róla képet. A legközelebbi pont a Fehévári-utcát, a ma Vörösmartyt bemutató képeslap. A fotográfus a mai Floriana tér területén áll. bicske.blog.hu/2012/12/17/udvozlet_bicskerol Imeli László gyűjteménye pedig nem örökség, hanem folyamatos saját kutatás, saját gyűjtés.

Bejegyzés: "Örömel tudatom szerencsésen érkeztük mek zsámbékra és ismét bicskére"
Szia!!A Csokonai utca környékéről nincs fotód??Ági

Bejegyzés: "Örömel tudatom szerencsésen érkeztük mek zsámbékra és ismét bicskére"
Szia!!!Honnan van agyüjteményed??Családi örökség??

Bejegyzés: A kislegényre ott a Tót-utcza közepén, érdemes ránagyítani ennyi év után
Nagyon szeretünk mindigis a szívünkben élsz

Bejegyzés: Klopfer Endre emlékére
Isten veled nagyon szeretünk mindigis a szívünkben fogsz élni

Bejegyzés: Klopfer Endre emlékére
hurrá hurrá hurrá remélem megteszi és elviszi,bár sajnos nem ő az egyetlen illegális hulladéklerakó

Bejegyzés: Lakossági fellépés és összefogás: három napot kap a rendtételre
Én úgy érzem, nem nagyon kell arra járni mostanában...

Bejegyzés: Tiszta és fertőtlenített már az a kertvárosi csúszda
@Analitikus Marslakó: Ez az elmélet a gyakorlat meg majd kiderül, de abból kiindulva, hogy ezek nagy része kínai szar, aminek a minősége erősen megkérdőjelezhető, csak idő kérdése, mikor jönnek a hírek komoly balesetekről (persze tudom a tied pont jó minőségű, mindenki ezt próbálja meg beadni magának). Amúgy meg elméletileg elég komoly engedélyek kellenének a röptetésükhöz, amit senki sem kér meg, de az első balesetnél majd néznek mint borjú az új kapura, hogy ezért sokkal súlyosabb lesz a bünti.

Bejegyzés: Kutatás az elveszett légi cirkáló után
@metal: A távirányító hatótávján kívül érve egyszerűen lassan leereszkedik, tehát, ha nincs üzemzavar, akkor épp úgy nem eshet a fejedre, mint, ahogy egy utasszállító sem.

Bejegyzés: Kutatás az elveszett légi cirkáló után
@metal: Ma bedobtak egy cetlit, hogy szombaton fogják elvinni, nem a legjobb kommunikáció, a cetli simán el is veszhet.

Bejegyzés: "Mikor viszik a zöld hulladékot?"
Na ezért kellene óvatosan bánni ezekkel a szarokkal. Egy 50x50-s simán meg is ölhet valakit, ha szerencsétlenül találja el.

Bejegyzés: Kutatás az elveszett légi cirkáló után
Ha már hulladéknaptár. Azt azért nem ártana kitennie a nagyon tisztelt szolgáltatónak a honlapjára, hogy húsvét hétfőn, vagy szombaton viszik el a szemetet. Tavaly volt példa arra, hogy ünnepnap helyett szombaton vitték el, de arra is, hogy hétfőn. Ezért nem nagyon lehet kiindulni a tavalyiból. Ezek nem lennének olyan nehéz feladatok, talán megugorják a mélyen tisztelt vezetőség tudását!

Bejegyzés: "Mikor viszik a zöld hulladékot?"
Az a helyzet, h a sarokház előtti részen rendszeresen parkol egy teherautó, nagyjából 7.5 tonnás, de lehet, nagyobb. Nem egyszer jártam úgy, h mivel emiatt a keresztutcában (Batthyány) alig lehet felfelé kilátni, kis híján lesodorták az autóm nóziját, ahogy kukucskáltam ki vele az Apponyiból. Ezt még melegében (a teherautósofőr új szokásának kezdetén) jeleztem neki, kb. les.arta. Rákérdeztem az önkormányzatnál, érdemben nem foglalkoztak az üggyel. Azóta itt ez a 3. (4.?) baleset.
Nem állítom, h ez utóbbi is emiatt történt, nem ismerem a részleteket, de a fentiek, korábbiak fényében van esélye.
Fog-e változni valami, ez az aktuális kérdés.

Bejegyzés: Három sérült az Apponyi-Batthyány utcák sarkán történt balesetben
Ma mindenki meghülyült? A mai kb 90km-em alatt 8 balesetet láttam, ebből 3 kimondottan komolynak tűnt. A cikkben említett is. Hihetetlen ami ma az utakon volt.

Bejegyzés: Félpályás lezárás az 1-es főútvonalon
Ezt is sok pénzért felépítik, majd a karbantartás elmarad! Újabb fakivágás, újabb építkezés, az értékmegörzés meg elmarad, úgy mint a Bicske Szíve parkban. Ott is a gyerekek fejére süt a nap, a nyári hőségben, itt is ilyenre terveik a játszóteret!!!

Bejegyzés: Játszótér épül a Kossuth téri parkban