A bodza ültetvény tulajdonosa délelőtt fél tíz tájban kérte a körzeti megbízottak segítségét, miután földjére érve azt tapasztalta, hogy többen dézsmálják a bokrokat. Mint kiderült a három férfi és két nő – balatonszabadi, bábonymegyeri, bakonytamási és enyingi lakosok – közel 80 kg bodzabogyót gyűjtött már össze, amit egy Mitsubishi L200-as terepjáróval akartak elszállítani. Az eltulajdonítani szándékozott bodzabogyó értéke 12.000 forint körül volt. A helyszínre érkezett körzeti megbízottak intézkedtek az öt fő előállítására. A Bicskei Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki mind az öt személyt, majd szabálysértési őrizetbe vették őket.

Ercsi Kispusztai úti erdőből tulajdonított el este öt mázsa fát egy férfi és egy nő. A fát lovaskocsival szállították volna haza, de a Nefelejcs utcában a rendőrök megállították őket. Elszámoltatásukkor derült ki, hogy engedély nélkül szerezték meg a fát. Előállításukat követően a férfi ellen szabálysértési feljelentéssel éltek a rendőrök, majd őrizetbe vették.

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása