Olvasónk a tanévnyitóról

2011.09.02. 13:37

A szónoklat lényege az önfényezés volt: jók vagyunk, értünk hozzá, nagy a szakértelem, mindent nagyon jól csinálunk.

Az évnyitó végeztével háborgó anyukák megjegyzései kísértek hazáig akik arról beszéltek hogy biztos helyén való-e,egy évnyitó ünnepséget így bevezetni,:

"Orbán Viktor is meg mondta, hogy véget kell vetni a pazarlásnak! Eljött a spórolás ideje és ha ez megvalósul,minden rendben lesz."

(Tanévnyitón már régen, 1989 előtt, vagy éppen '56 előtt idézték az aktuális miniszterelnököt vagy soha. Bicskén ez is elkezdődőtt. Elképzelem az elsősöket az első sorban, mennyi közük van ehhez. Mert szerencsére nincs. Nem ezért jöttek.)

A bicskei anyukák szerint a milliós fizetésű politikusokon kellene spórolni. Megértettük, hogy hízelegő politikusi szöveg ez a nagyfőnök felé, de  miért kell nyilvánosan hízelegni, és éppen évniytón?

"Egy úr a hátunk mögött a nagy nyárfa árnyékában" halkan megjegyezte:szerintem spórolni is és pazarolni is csak abból lehet ami VAN! De nekünk már rég nincs semmink.(Van egy bizonyos szociális háló,ami felett még vannak érdemleges fizetések,spóroljanak ők) .Aki még dolgozni tud annak is elfogy a fizetése 25.én,ha nem vigyáz.

A szülők körében kis taps hangzott el, nem Tessely Zoltánnak, mert jobban értékelték a bácsi mondását,mint azt aki elől a mikrofonba beszélt. Amíg szólt.Mert a mikrofon hamar tönkre ment, mintha cenzúrázta volna a hallottakat, és ezzel véget is ért a móka mára.

(A bicskei tévében kb. egy héten át, napont egyszer-kétszer megtekinthetjük nagy szónokunkat - A szerk. )

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása