A halászléhez Ditrói úr ajándékoz friss halat, Ágoston László elhozza, a bicskei, de a tiszai konyhát tiszanánai horgásztanyája miatt jólismerő Kovács Zoltán barátunk vezeti a főzést, zöldséget Heitler Csaba zöldséges ajándékozza. Konyhaművészek elmennek és beszerezhetik hozzá a szükséges árut.

Az ügyért egy család disznót vág, a Papinóth család péksége kenyérrel segít, Monos István és a Pizzafaló sok szálon, elkötelezetten segíti ügyet, a Homály Sörbárral együtt.

Ha a kastélykertben étkezünk, ezzel is ügyünket segíthetjük elő, amely egy civil kezdeményezésből indult ki és viszi Bicske jó hírét.

Ügyünket szeptember 17-én berendelt bicskei rendőrök és a Bicskei Polgárőrség tagjai segítik és főképpen Vásárhelyi János és a Kossuth Zsuzsa Gyermekothon munkatársai.

Egy megbeszélésen abban maradtunk, hogy a színpad előkészítésében, székek, asztalok elhelyezésében egy zászlóalj bicskei gimnazista munkaereje is segíti a gyermekotthon dolgozóinak tevékenységét már pénteken.

KÖSZÖNJÜK!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása