A szállásadója tegnap azzal telefonált be a Bicskei Rendőrkapitányságra, hogy a férfi búcsúlevelet hagyott hátra, és korábban többször tett már olyan bejelentést, hogy öngyilkosságot fog elkövetni.

Így a férfi kutatása a bejelentést követően azonnal megkezdődött. A tegnap szolgálatban lévő valamennyi bicskei járőr és nyomozó részt vett a kutatásban, ami több, mint három órán át tartott.

A nyomozók felkeresték a férfi ismerőseit, illetve végigjárták azokat a szórakozóhelyeket és italmérőket, ahol a férfi korábban már megfordult. Felvették a kapcsolatot a mentőkkel és a kórházakkal is, de érdemi információt egyik helyen sem kaptak a férfi hollétével kapcsolatban.

Még nyomkövető kutya bevetésére is sor került, de a kutya az M1-es autópályánál szagnyomot vesztett.

A keresést a besötétedés miatt kellett a rendőröknek tegnap felfüggeszteniük. Ma azonban folytatták.

Ma a férfi szállásadója ismét telefonált a rendőrségre, és elmondta, hogy egy ismeretlen férfi azzal hívta fel, hogy látta az eltűnt férfit Mány külterületén.

A rendőrök azonnal a megadott helyszínre mentek, de ott nem találták. Az ott lakóknak azonban fotót hagytak hátra a férfiről, és kérték, hogyha ismét ott látják, értesítsék őket.

A telefonhívás fél hatkor futott be a Bicskei Rendőrkapitányságra. A telefonáló elmondta, hogy a fotón látható személy ott van ismét Mány külterületén.

A rendőrök onnan állították elő a kapitányságra, ahol jelenleg is tart meghallgatása.

A férfin sérülés nincsen, és a nyomozóknak úgy nyilatkozott, hogy nem akart öngyilkos lenni.

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása