Munkaadóját lopta meg

2011.09.15. 08:40

Az ellopott tárgyak összértéke meghaladja a négyszázezer forintot. A bejelentés nyomán helyszínre küldött járőrök adatgyűjtést követően állították elő azt a 26 éves férfit, aki alkalmazásban állt az ingatlan tulajdonosánál és ez idő tájt az ingatlan végében felhúzott melléképületben lakott. Mint az az eljárás során kiderült, a fiatal férfinek az volt a dolga, hogy az épülő házra vigyázzon, miután azonban tartozásokat halmozott fel, kitalálta, hogy eladja az ingatlanon tárolt gépeket. Még szeptember elején végrehajtotta a lopást. Az eltulajdonított tárgyakat értékük töredékéért tovább értékesítette. Tartozása egy részének megfizetésére fordította a kapott összeget.

 

A 26 éves helybéli férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói. Nem tagadta a terhére rótt bűncselekményt. Az ellopott tárgyakat a rendelkezésre álló adatok alapján tovább keresik a rendőrök.

 

A Móri Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Felsődoboson is hasonló lopás történt. Ezúttal azonban nem csak az eltulajdonított motoros láncfűrészt, motoros fűkaszát és kapálógépet keresi a rendőrség, hanem az elkövetőket is. A tulajdonos kára elsődlegesen 160 ezer forint.

 

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.