Karácsonyi ajándékokra gyűjt támogatást  a Bicskei Baba-Vár Bölcsőde szülői érdekképviselete és a Bölcsi Alapítvány. Segítsük ünnepüket, hiszen nagy örömet szerezhetünk a bicskei  bölcsődéseknek.  

 A mellékelt levél és a gyűjtés híre nem hivatalos úton jutott szerkesztőségünk birtokába, úgy éreztük azonban, hogy a jó szándékú igyekezetet segítenünk kell.  Ebben a levélben az átutalás lehetőségéről írnak, de akinek egyszerűbb és személyesebbnek érzi,  a Bicskei Baba-Vár Bölcsődébe is betérhet adakozni.

Nem teljesen tartozik ide mai egyik legszebb pillanatom, de elmondom. Az OTP-ben voltam, amikor egy anyukájával távozó kisfiú megállt az ügyféltér közepén és búcsúzóul - már kabátban és sapkában -, férfiasat kiáltott bringája nyergéből mindannyiunk felé:

 

"- Sziasztok!"  

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása