Pusztai Gábor és neje vezette Kisfaludy utcai faiskola facsemete adománnyal és szaktudásával támogatja azt, hogy a Bicske Szíve Parkja nevű álomból valóság legyen. 

A szombaton és később elültetésre kerülő csemetéket a Kisfaludy utcai kertészetben lehet előjegyezni, illetve vásárolni. Momentán szomorúfűz csemetéket lehet venni, melyek nagyon szeretik a Káposztás bőven nedves talaját. A magas kőrist, platánt, madárberkenyét és hársfát jelenleg csak előjegyezhetjük, fizethetjük és április közepén meghozzák és elültjük. A későbbi ültetés napját is közölni fogja a Bicskei Szó, vagyis értesül róla a csemetetét adományozó parképítő.      

Azért nem lehet akármilyen fát ültetni, olyat, amit mi legjobban szeretünk, mert a park tervében szakértő által tervezett módon lesznek elhelyezve különböző fáink, úgy tudom 87 db plusz az a kb. húsz fűz, amit szombaton plántálunk.  

Szombaton 14-20 óra között a Bicskei Szó értesülése szerint csak egyféle fát ültetünk, a fásítás második fejezete április közepén valósul meg.   

A Sabján Roland nevével fémjelzett R.F.M. Dekor kis táblákat készít a fák elé, hogy a vevők kérésének megfelelő nevet írjanak rájuk és kihelyezzék a parkba. Ezenkívül a a Mi Parkunk fáiról online és kézzel fogható térképet készítünk, melyen minden fáról láthatjuk, ki adta az ügy érdekében.

Mint azt már megírtuk, három bicskei családfő a gyermekei nevére vásárolt fát, így jegyezték fel a faiskola erre a célra nyitott füzetébe.      

IzingA. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása