Bicske, Szent István utcában lévő lakásba ment be ismeretlen tettes hétfőn reggel nyolc és délután háromnegyed három között. Az elkövető láthatóan értékek után kutatott. A szekrények tartalmát a földre szórta. A megállapítás szerint az ismeretlen tettes a fürdőszoba nyitott ablakán lévő szúnyoghálót szakította ki, azon keresztül mászott be a lakásba. Készpénzt és tíz szappant vitt el. 

Bicskén az Ónadi Sámuel parkban hétfőn 16.40-16.45 perc közötti időben ismeretlen tettes leszakította egy elhaladó hölgy nyakában lévő nyakláncot, majd a megszerzett ékszerrel elmenekült. A sértett a bűncselekmény során nem sérült. Az okozott kár kb. 60.000,-Ft. A bejelentést követően elvégzett azonnalos cselekmények eddig nem jártak eredménnyel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása