Vissza a hétköznapokhoz

Címkék: munka

2013.01.01. 21:58

Most érkezett ez a levél egy bicskei hölgytől.  Akinek ötlete, tanácsa, javaslata van, legyen szíves kérje tőlem az elérhetőségét élőben, telefonon vagy itt: bicskeonline@gmail.com  (ia) 
"Szia.
Most, hogy már minden ünnep lezajlott, és holnaptól újra kezdődnek a dolgos hétköznapok, már meg merem írni ezt a levelet. Kérni szeretnék. Nekem mától nincs munkám. Karácsony előtt két nappal tudtam meg, hogy december 31-én megszűnik a munkaviszonyom. Nem volt velem semmi baj, csupán csak megspórolnák a béremet, és az ehhez kapcsolódó járulékokat (ez volt az indok).
Szóval, most épp kissé kilátástalan helyzetben vagyok, ezért szeretnélek megkérni, hogy amennyiben valahol álláslehetőségről tudsz, akkor mindenképp értesíts róla. Közgazdasági érettségim van, képesített könyvelő, statisztikus és vállalati tervező szakmákkal. De elvállalok bármit. Takarítás, akármi szóba jöhet... nincs lehetőségem válogatni, ami adódik, azt kell megragadni, mert van devizahitelünk, rezsink, és a gyerekeink is csak nőnek...
Köszönöm, ha észben tartod a kérésemet.
Szép, gondtalan és szeretettel teli évet kívánok."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

..és minden ott folytatódik, ahol abbamaradt..

Sok sikert k!
süti beállítások módosítása