Bicske Város Önkormányzata úgy döntött, hogy Bicske Város egyik legnagyobb bekerülési értékkel létrejött beruházását, a Bicskei Tanuszodát a két hétvégi napon is folyamatosan nyitva tartja.    

Gratulálunk a bölcs döntéshez, örvendetes, ha hozzájárulhattunk megszületéséhez. Örvendetesnek tartjuk, hogy az uszodát nem zárják be szombat vasárnap 11.30-kor, hogy aztán 15 órakor nyissák ki újra, ezzel előidézve azt, hogy a vendégek korlátozottan élvezhessék, a munkatársak pedig hétvégén kétszer jöjjenek munkába és kétszer menjenek haza szombat-vasárnap...

Óriás városfejlesztésnek tekintjük azt is, hogy hétvégente nem délután háromtól lehet szaunázni és pezsgő-fürdőzni, hanem nyitástól zárásig dübörög a wellness-sziget. 

Gratulálunk ahhoz a döntéshez, ha ünnepnapokon is nyitva tartanak - ahogy azt a Bicskei Szó is kérte - , amikor a hét közben munkába járók szívesebben csobbannak.        

Jobb lett volna mindezt a korlátozást sosem bevezetni vagy a víkend folyamatos nyitva tartását már télen elkezdeni. Ugyanis a lakosság java részének kertje, telke van, s jó időben munkája mellett azon is ténykedik. Télen ezért is érződik furcsamód nagyobb forgalom a bicskei uszodában. Mégiscsak mezőváros voltunk-vagyunk.

Május elsején 9 órától 20 óráig tart nyitva az uszoda és wellness-sziget.

Ezentúl hétvégén is 9 órától 20 óráig tart nyitva az uszoda és wellness-sziget.

Szünet nélkül. 

Jó hely, kiváló munkatársakkal. Aki még nem járt ott, ne hagyja ki. 


I.A.

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása