Információink szerint a fennállásának hatvanadik esztendejét ünneplő bicskei Vajda János Gimnázium egy dunaújvárosi középiskola tagiskolája lesz.   

Ezzel önállóságából veszít az intézmény. Ha ez valóban megtörténik, egy időben a felcsúti középiskola napjaikban történt elindításával - akkor bizony ez a polgármester és országgyűlési képviselő felelőssége is.   

Orbán Viktor korábban a Vál-völgye fővárosának nevezte Bicskét. Biztos, hogy egy "főváros" középiskoláját egy tőle 90 kilométerre fekvő város tagiskolájává kell tenni? 

Srácok! Nem erről volt szó...

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felcsútpn CBA-s, Csányi Sándoros pénzekből középiskola épül egy faluban Bicskén meg a meglévő is összedől lassan fűtés nincs télen.. Gratulálunk ha ez bekövetkezik ennél szebb bizonyítvány nem is kell... De azok is osztoznak a tapsban akik megszavaztak egy jöttmentet külföldit Bicskének.. Polgármester aki nem helyi lakos.. Ez a világ vicce lesz amég Bicske lesz.
süti beállítások módosítása