A Fejér Megyei Hírlap is átvette hírünket, miszerint ma 18 órakor a Bocskai utcai játszótéren találkoznak azok a szülők - sokan gyermekeikkel együtt érkeznek - akik igényes játszóteret akarnak Bicskén a bicskei civilek által építeni kezdett Bicske Szíve Parkban.

A civil szervezők meghívtak városi vezetőket is és nagyon bízunk benne, hogy már ma este kiderül, hová kerül a játszótér, hiszen első dolgunk lesz ősszel növendék fákat ültetni köréje.

A mai összejövetelen ismét kifejezik a bicskei szülők: a játszótér megépüléséhez kétkezi, eszközi segítségüket ajánlják fel, hiszen a lakosság által építeni kezdett Bicske Szíve Park példája is erre ösztökél.   

A Bicskei Szó örvendetesnek találja, hogy a civil szándék közreadása után nem sokkal a testület napirendre vette a játszótér építésének ügyét.

A bicskei legnagyobb kincseinek olyan nagy szüksége van egy tisztességes  játszótér kitárt kapuira, mint méhecskéknek a virágok kinyílására!                                                             Izing                                         

i'm hungry.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása