Járdafelújítás a központban

Címkék: járda

2013.07.29. 08:50

Ma reggel megkezdődött a járdafelújítás a Kisfaludy utca Kossuth utcától Fáy utcáig tartó kb. nyolcvan méteres szakaszán.


A felújítást A Fáy-Kisfaludy sarkán lévő társasház lakói kezdeményezték januárban kelt levelükkel - a gyalogjárda állapota miatt. A terület ugyanúgy térköves lesz, mint  amit könyvtár oldalán építettek be jóval korábban. Információnk szerint a faiskola és a Pártl-ház előtti szakaszon, egészen az iskola területének kerítéséi aszfaltoznak.  

A lakóközösség levelében így fogalmazott:  

"Kérésünk szerint Bicske városa szíveskedjék megfontolni a Kossuth utca-Fáy utca közötti, a házunk előtt húzódó, sajnos kifejezetten rossz minőségű, balesetveszélyes, hetvenes évekből származó, télen felületének állapota miatt nehezen takarítható mostani járda helyett - új megépítését.

(...)

A könyvtár előtti járdaszakaszon, ahol a gyalogos forgalom sokkal kisebb, néhány évvel ezelőtt igen szép járda épült ki. A mi oldalunkon óvodás és iskolás csoportok tartanak pl. az uszoda felé, városunk nyugatra eső feléből idősek, vagy éppen babakocsit toló szülők közelítik meg a centrumot. Piaci napokon is jelentős a gyalogos forgalom.

Úgy gondoljuk, a hetvenes években épült városközponti járdaszakasz megújulását nemcsak szerény lakóközösségünk, hanem Bicske város minden lakója nagyra értékeli majd."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vágtelenül boldog vagyok, ha ez teljesül, és még a Kossuth téren is lesz üres pad!
Öröm lesz az SZTK-ba járni!!!!!
Helyes!
Bár ilyen alapon csak a kertvárosban több utca járdáit is újra kellene építeni..azokkal mi lesz?
örülök h Petőfi uralkodása alatt végre történik is vmi, de nem gondolom h prioritásban ez lenne az első...
süti beállítások módosítása