Bencének, Balázsnak és Gergelynek összesen 1,2 millió forint adomány gyűlt össze Bicske város jótékonysági bálján, amit a Művelődési Központban rendeztek meg.

bálijegy.jpg

 

 

Minderről az érintett családok egyike nevében  tájékoztatták a Bicskei Szót ezekben a percekben - egyben köszönetet mondva munkánkért és javaslatunkért.   Azt is elmondták, hogy a bál minden résztvevőjének és támogatójának köszönik.  

100-120 ember bálozott tegnap a művház nagytermében és mint a helyszínen megtudtuk, a bál költségeire a testület döntése külön forrást biztosított, tehát a pénzadományok minden fillérje a három család között harmadolódik - egyenlő részben.

A Nagy László bicskei zenész vezette Retro Band a bicskei gyerekek gyógyulása érdekében mondott le fellépti díjáról. A vacsorához szükséges élelmiszer szintén felajánlásból érkezett. 

Bicske város ezzel a rendezvénnyel a bicskei civilek egymásért való kiállásának  jó szokását követte. A legelső jószolgálati összefogás a három bicskei fiúért a Vállalkozók Bálja volt, amit a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola farsangi mulatságai erősítettek. Ezeket a bálokat cikkeink hatására kedves adományok és olvasói ötletek előzték meg, egy bicskei, neve elhallgatását kérő család  pedig budapesti lakását ajánlotta fel a kórházban kezelt fiú édesanyjának cikkünk megjelenése utáni napon. 

 Hírünk leglényegesebb mondatát a végére hagytuk:

Gyógyulást a Bicskei Fiúknak!      

(Saját, külön bejáratú tapasztalat szerint: erős és nemes összefogások hatása minden pénznél többet hozhat: gyógyulást, felépülést, mert a beteg megérezheti mennyien várják vissza, mennyien állanak mellette. A letett bankjegyek ilyenkor azt jelentik: azt adjuk, amit tudunk, amire szükségetek lehet, de legszívesebben meggyógyítanánk, hazahoznánk Benneteket egy varázspálcával. De ez nem mese, hanem a valóság, sehol egy Futrinka utca, szüleitek tudják ezt a legjobban és Ti magatok, nekünk pedig ennyi, ez marad arra, hogy segítsünk - tehetetlenségünkben. Emellett szép csöndben  könyörgünk gyógyulásotokért, szurkolunk gyógyítóitoknak és hogy ebből a rossz álomból megerősödve ébredjetek. Itthon. Otthon ébredjetek. Három darab bicskei utca három családi házában. És amikor húsz év múlva elmentek egymás mellett úgy intsetek egymásnak, mint az a három férfi - Gergely, Balázs és Bence - akik tudják, hogy valaha nagyon együtt voltak bennünk, sokakban - itt legbelül - A szerk.) 

 

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása